Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2005 Honda Shadow Spirit Specs

The 2005 Honda Shadow Spirit er en del av Shadow-serien. The Spirit er en klassisk cruiser i stil og har en stålramme, vippet bakskjerm, feid-back styret og masse krom funksjoner som en dual eksosanlegg. Det kan skilte med 1099 kubikkcentimeter (ccm) eller 67,06 kubikk inches av motorens slagvolum. Motor og girkasse

The Shadow har en 1099 cc V-twin firetaktsmotor med tre ventiler per sylinder i en enkelt overliggende kamaksler konfigurasjon. Motoren har en boring og slaglengde på 3,45 ved 3,6 inches og et kompresjonsforhold på 8-1. Det er to 36-millimeter forgassere og tenning er digital, med to tennplugger per sylinder. Sykkelen har en elektrisk starter og kjører på blyfri bensin. Sykkelen er overføring er en Kardang kardandrift system med fem manuelle girkasser, uten luksus som en revers eller en hæl-tå Shifter.
Fjæring og bremser

Den forstillingen av Shadow Spirit er en teleskopisk gaffel system på 1,6 inches i diameter med 6,3 inches av reiser. Den forstillingen er ikke justerbar. Bakhjulsopphenget er en twin-sided swing-arm med 3,9 inches av reiser og dual sjokk som er fem-veis justerbar for forspenning og våren.

Frambremsen er en enkelt plate på 13,2 inches i diameter og to kaliper stempler. Bakbremsen er en trommelbrems.
Dimensjoner

2005 Shadow Spirit har en 65-tommers akselavstand og et sete i en høyde på 28,7 inches. Sykkelen veier 553 pounds tørr og har en motor forskyvning i forhold til vekt på 1,99 til 1 (i cc). Drivstofftanken rommer 4,2 liter bensin og har en 0,6-liters reserve tank.

Åndens hjulene er laget av aluminium og er utstyrt med slangeløse dekk. Forhjulet er 19 inches i diameter og har en dekkdimensjon på 110/90 HR19. Bakhjulet er 15 inches i diameter og har en dekkdimensjon på 170/80 HR15. Sykkelens rake er 32,7 grader og den har 6,3 inches av stien.
Egenskaper

The Shadow Spirit har en stålramme og plast karosseri. Hovedlysene er halogen og sykkelen er utstyrt med hjelm låser. Den har et stativ, fører og passasjer fot-pinner og split fører og passasjersete, laget av vinyl. Passasjersetet kan bli fjernet som kan passasjeren rygg. Instrumenteringen er analog og har et speedometer og turteller. Sykkelen leveres i svart eller candy-røde farger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108142.html

Previous:
Next:

motorsykler