Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Fork Seals på en '97 XR 400R

The Honda XR 400R motorsykkel er en duell -sport dirt sykkel som er klar til å bli ridd på gaten eller i søla . De fleste av XR-modellene har gått inn i CRF linje og er ikke gjort noe mer . Den XR 400R har en forsegling på hver av forgaffelen , som ligger i midten av gaffelen . Du trenger ikke noen spesielle verktøy for å endre gaffel forseglingen på denne sykkelen , men erstatte forgaffelen sel vil ta deg en time eller lenger avhengig av din erfaring. Du trenger
Motorsykkel jack
unbrakonøkkel
skrutrekker
Replacement gaffel sel
Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkel jack under motorblokk av XR 400R og heve sykkelen fra bakken . Løsne mutrene som fester håndtak klemmer stramt og skyv forgaflene ut fra klemmene .
2

Lirk gaffel sel ut av armaturen ved hjelp av skrutrekkeren en om gangen . Skyv pakningen opp og av forgaffelen . Skyv den nye selene ned gaffelen . Trykk forseglingen hardt ned til den klikker på plass på gaffelen .
3

Sett forgaffelen til sin opprinnelige posisjon i klemmene . Trekk til klemmene som bruker unbrakonøkkel . Senk XR 400R til bakken og legge bort dine verktøy .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107547.html

Previous:
Next:

motorsykler