Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Front Fender Tips

Motorsykkel fendere er en av de mest passelig deler på en motorsykkel . The front fender kan justeres for å overholde en svak økning eller reduksjon i dekkdimensjon . Vedlegg kan legges til front fender for å gi ekstra beskyttelse dekning for motorsykkelen. Forskjermer også kan bli endret for å holde fender lys , bilskilt og andre motorsykkel fender tilbehør . Justeringer

The front fender av en motorsykkel kan heves eller senkes for å tillate en endring i dekkdimensjon . Hvis dekkene blir erstattet med dekk av en større størrelse, kan braketter brukes til å suspendere eller heve front fender . Chrome bunnplater ofte kan brukes på strutless fendere å gjøre opp for en svak nedgang i dekkdimensjon .
Modification

framskjerm av en motorsykkel kan bli endret for å hold motorsykkel tilbehør som lys, lisens plate holdere og base plater . Epoxy lim kan brukes til front fender å holde lette tilbehør som lys og lisens plate holdere . Base plater og andre tunge tilbehør er vanligvis sveiset til rammen av fender .

Vedlegg

Vedlegg kan legges til foran fender av en motorsykkel til beskytte den fremre dekk , gafler og struts av motorsykkelen mot skader , smuss og rust . Front fender vedlegg også kan tjene til å beskytte styret og frontlys . Fender vedlegg vanligvis kan sveises til motorsykkelen ved hjelp av en flameless oppvarming lommelykt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107503.html

Previous:
Next:

motorsykler