Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Fest Seat på en Chopper

En chopper er et annet navn for en tilpasset motorsykkel med en utvidet forhjulet, og om du bytter ut aksjen sete som fulgte med sykkelen da du kjøpte den, eller skal installere ditt eget sete på sykkelen, er det noen tiltak for å sikre sikkerhet og komfort. De fleste helikoptre bruke en rekke fangst kategoriene for å holde setet på rammen, og noen kan også bruke bolter eller skruer. Den nøyaktige prosessen for å installere et sete på sykkelen din kan variere litt, men den generelle fremgangsmåten er den samme i alle fabrikater og modeller av motorsykler. Du trenger
Wrench satt
Socket sett
Skrutrekkersett
Tenger
Vis mer Instruksjoner
en

Inspiser rammen for å finne sporene like under bunnen av den gasstank som brukes til å feste låsen tappene av setet. Når setet er riktig installert, vil den foran setet være låst på plass og ute av stand til å bevege seg fra side til side. Slot tappene inn i sporene på rammen og sikre setet er godt festet før du arbeider på baksiden.
2

Senk ryggen på setet på rammen av helikopteret og skyv hele setet frem litt slik at fangsten tappen på baksiden av setet kan gli inn i festebraketten. Mens skyve frem, også trykk nedover på baksiden av helikopteret setet for å låse den på plass. Flytt setet litt i alle retninger for å sikre tappene er låst fast.
3

Finn tommelen skrue eller bolt hull på bakskjermen på sykkelen, eller rammen. Bruk en skrutrekker, socket sett eller skiftenøkkel (avhengig av setet og rammen) til å feste bolten eller skruen på braketten på rammen eller fender, og stram den slik at setet kan ikke lenger bevege seg. Dobbeltsjekk at setet er riktig installert ved å forsøke å flytte den med makt, og deretter foreta eventuelle nødvendige justeringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109841.html

Previous:
Next:

motorsykler