Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette ventilene på en Kawasaki Bayou 300

Kawasaki Bayou 300 ATV drives av en ensylindret, to-ventilers motor. Under normal drift, et sett med vippearmer trykk ned på ventilene, slik at drivstoff til å gå inn mens tvinge avgasser ut. Ventilene ikke direkte berøre rocker armene inntil det øyeblikk de blir presset nedover, og skaper en luftspalte eller klaring mellom ventilen stammen og rocker arm. I løpet av ATV levetid, tvinger kraften som genereres ved intern forbrenning ventilene oppover, noe som reduserer ventil klaring. Imidlertid er riktig ventil klaring opprettholdt ved hjelp av gjengede justerare bygget inn vippearmene. Du trenger
Sockets, 10, 12 og 17 mm
Socket satt
Phillips-skrutrekker
Tenger
Flat skrutrekker
Bladmått sett
Open- fastnøkkel, 8 mm
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park ATV på et jevnt underlag underlag og sett på parkeringsbremsen. La motoren avkjøles i minst to timer.
2

Fjern setet med utløseren under venstre side av setet. Unbolt front carrier rack og foran børstevernet fra ATV med en 12 mm pipe og en pipenøkkel.
3

Fjern skruene fra nedre drivstofftanken dekselet ved hjelp av en Phillips-head skrutrekker. Skyv dekselet opp så bort fra ATV. Fjern skruene feste sidene av framskjerm til foten vel paneler med en Phillips-skrutrekker. Fjern de fremre støtfanger festeboltene ved hjelp av en 10 mm pipe og en Phillips-skrutrekker. Skru av gasskappe, løft fronten fender av ATV.
4

Skru gispe hetten på drivstofftanken. Drei drivstofftanken ventil, som ligger under venstre side av tanken, til "AV"-stilling. Trekk bensinslangen av ventilutløpet med tang. Skru monteringsbolten fra bunnen av drivstofftanken ved hjelp av en 12 mm stikkontakt. Løft bensintanken av ATV.
5

Fjern ventil justering cap, som ligger på forsiden og baksiden av motor topplokk med en 10 mm-kontakten. Fjern vakt plate fra venstre motordeksel med en 10 mm-kontakten.
6

Skru av timing inspeksjon port cover og dynamoen dekselet, som ligger på forsiden og på midten av venstre motordeksel, henholdsvis , med en flat skrutrekker.
7

Plasser en 17 mm pipe og en pipenøkkel over nå-eksponerte dynamo bolt. Slå dynamoen mot klokken og se på inntak ventil plassert på baksiden av motoren topplokk. Stoppe å snu dynamoen når ventilen åpnes deretter lukkes. Slå dynamoen igjen før en "T" er synlige nær hakket kuttet inn i siden av tidspunktet inspeksjonen port.
8

Slip bladsøker mellom inntak ventil stammen, som ligger på toppen av ventilen, og vippearmen. Ideelt sett bør det være en 0.003-til 0,005 tommer luftgap mellom ventilstammen og vippearmen. I tillegg bør bladsøker kunne bevege seg mellom ventilen og rocker arm med en liten luftmotstand.
9

Løsne regulatoren låsemutteren på toppen av rocker arm ved hjelp av en 8 mm box-end skiftenøkkel. Drei regulatoren med klokken ved hjelp av en flat skrutrekker for å redusere luftspalte, eller mot klokken for å øke luftspalte. Mål luftspalte på nytt og foreta justeringer etter behov. Hold regulatoren på plass med skrutrekker, skru deretter adjuster låsemutteren når inntaket ventilklaring luftspalte er satt til 0,003 til 0,005 tommer. Hopp over dette trinnet hvis inntaket ventilklaringen var korrekt.
10

Kontroller luftspalte mellom eksos ventil plassert på fronten av motoren topplokk og tilhørende rocker arm. Ideelt sett har utløpsventilen en luftspalte måling av 0,005 til 0,007 tommer. Juster eksos ventil klaring som beskrevet i forrige trinn, om nødvendig.
11

Skru timing og dynamo inspeksjon port dekker på plass, deretter installere venstre motor deksel vakt plate. Stram plate bolter til 7,6 fot-pounds med en momentnøkkel. Installere ventil justering dekker på motoren topplokk. Stram skruene i dekslet til 7,6 fot-pounds.
12

Sett drivstofftanken på ATV. Skyv drivstoff slangen på drivstofftanken ventilutløpet. Sett tilbake det fremre støtfanger, lavere drivstoff-tank cover, sete, front carrier rack og foran pensel vakt på ATV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111627.html

Previous:
Next:

motorsykler