Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte frontlykter på en 2000 Yamaha R6

Den første generasjonen av Yamahas YZF-R6 sport motorsykler brukes en enkelt frontlys som inneholdt separate pærer for høy-og lav-beam funksjoner. Mens frontlys linse ble laget av en robust, støtsikre plast, kan det likevel bli skadet av veien rusk kastet av andre kjøretøyer eller fra virkningen av en krasj. Frontlys seg selv er inne i R6 øvre kåpe, men kan bli fjernet helt fra motorsykkel med bare noen få verktøy. Du trenger:
5 mm unbrakonøkkel
10 mm socket
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Toque skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Skru ut boltene langs toppen av begge sider Fairings, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Fjern boltene å feste strek-panelene til den øvre fairing, plassert på begge sider av speedometeret klyngen, med en 5 mm sekskantnøkkel. Trekk dash paneler unna R6.
2

Skru eikenøtt nøtter fra bunnen av sidespeil, som ligger nær den øvre kanten av frontruten, ved hjelp av en 10 mm pipe og en socket skiftenøkkel. Trekk speilene ut fra øvre kåpe.
3

Fjern frontruten skruene fra toppen av øvre kåpe med en stjerneskrutrekker. Ikke fjern frontruten på dette tidspunktet.
4

Ta tak i sidene på øvre kåpe med begge hender, og trekk den øvre kåpe og frontlys forsamlingen ut av sjefene innebygd i rammen montert kåpe bo. Koble fra frontlys kontaktene på baksiden av frontlys forsamlingen.
5

Face øvre kåpe og frontlys bort fra deg, så skru alle fire bolter fra toppen og bunnen av frontlys forsamlingen med en stjerneskrutrekker . Trekk frontlys forsamlingen vekk fra den øvre kåpe.
6

Rett inn den nye frontlys montering montering faner mot festene på innersiden av den øvre kåpe. Skru frontlys montering bolter på plass med en stjerneskrutrekker.
7

Hold den øvre kåpe og frontlys forsamlingen mot R6 er kåpen opphold. Juster frontlys er gummituter med opphold sjefer, og skyv deretter frontlys på plass. Plugg frontlys kontaktene inn pæren utstikkerne på baksiden av frontlys forsamlingen.
8

Skru frontruten boltene på plass gjennom den øvre kåpe ytre ansikt med en stjerneskrutrekker. Skyv gjengede innleggene fra bunnen av bakspeilet baser gjennom den øvre kåpe, deretter skru speilet eikenøtt nøtter på plass med en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Stram speilet eikenøtt nøtter til 3,6 fot-pounds med en momentnøkkel.
9

Plasser dash paneler mot øvre kåpe og begge side fairings. Skru panelenes festeboltene på plass mot øvre kåpe med en 5 mm unbrakonøkkel. Skru kåpen festeboltene på plass mot øvre kant av side fairings med en 5 mm unbrakonøkkel

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111023.html

Previous:
Next:

motorsykler