Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du en Speedometer kabel fra en 1979 Sportster

Harley-Davidson 1979 XL - eller Sportster - bruker en kabel drivsystem for speedometeret. En mekanisk drivenhet, montert på høyre side av forhjulsakselen, spinner speedometer kabelen i en kabel ermet. Hylsen kobles til baksiden av den magnetiske hode-type speedometer, hvor forhjulet rotasjonshastigheten er avleses av posisjonen til nålen på speedometeret ansiktet. Over tid kan mansjetten fornedre og føre til at speedometer kabelen innen for slitasje og bryte. Du kan bytte ut kabelen uten å bytte ermet, men det anbefales å bytte både hylsen og kabelen som en enhet. Du trenger
New speedometer kabel montering
Pinsett
Graphite fett
Vis flere instruksjoner
en

tak i speedometer kabel ermet Ferrulen plassert på baksiden av speedometer hodet. Skru hylsen fra speedometer hodet og trekk kabel montering av speedometer hodet.
2

Slip toppen av speedometer kabelen forsamlingen gjennom trippel-klemmer til un-tre den fra ruting sin og rett kabelen ermet.
3

tak i kabelen ermet og skru den fra stasjonen. Trekk kabelen montering av drivenheten. Inspisere det firkantede hullet i drivenheten. Vær sikker på ingen av kabelen har brukket av og forblir inne i drivenheten. Trekk eventuelle ødelagte delen av kabelen fra stasjonen enhet, eventuelt ved hjelp av en pinsett.
4

Trekk den nye kabelen ut av den nye kabelen ermet.
5 < p> Ta tak i kabelen ermet og skru den inn i stasjonen enheten før kabelen ermet bunner ut i drivenheten.
6

Grease den nye kabelen med fersk grafittfett og sett den inn i kabelen ermet. Roter kabelen i ermet til du hører at det knepper i drivenheten.
7

kabelen bak på høyre side av den nedre trippel-klemme, opp langs høyre side av frontlys forsamlingen, og opp til baksiden av speedometeret hodet.
8

Sett kabelen inn på baksiden av speedometeret hode og hånd-trekk kabel ermet hylse.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111603.html

Previous:
Next:

motorsykler