Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en tranmission Sprocket på en Harley-Davidson

Endre en overføring tannhjul på en Harley Davidson motorsykkel er i utgangspunktet den samme prosessen som på en hvilken som helst annen motorsykkel. Forskjellen vil være verktøy som er laget spesielt for Harleys. En overføring tannhjul er et metall plate som kjedet er koblet til. Drivkjeden overfører kraften fra overføringen til bakhjulet drivhjulet og at krefter bakhjulet. De fleste Harley-modellene bruker ulike verktøy slik at du må kjøpe verktøy for sykkelen din fra Harley-forhandler. Du trenger
Motorsykkel jack
Tenger
Harley verktøysett
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en motorsykkel jekken under motorblokken og heve Harley av bakken. Løsne mutteren på bakakselen ved hjelp av tang og skyver du bakhjulet mot motoren for å løsne kjedet.
2

Fjern skruene som fester girkasse sprocket dekke til motorblokken ved hjelp av Harley verktøy. Trekk dekselet av motoren og sett den til side. Trekk stasjonen kjeden av overføringen tannhjul.
3

Plasser Harley i første gir for å holde overføring tannhjul fra snu. Fjern mutteren i midten av overføring tannhjul med en skralle og socket fra en Harley verktøysett.
4

Trekk overføring tannhjul av overføringen. Oppbevar beholde mutter og tannhjul i et rent tørt sted å unngå komponenter fra rust.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110682.html

Previous:
Next:

motorsykler