Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å rase på Dirt Bikes

Dirt bike racing er en populær ekstrem sport med mange profesjonelle og amatører løp og turneringer holdes over hele verden. Hvis du har en sykkel og er erfaren i ridning og kontrollere maskinen, kan neste steg være å delta i dirt bike race. Racing spor skiller seg i miljø og struktur, med mange med hopp, støt og skarpe svinger. Uavhengig av hva slags rase du har tenkt å gå inn, vurdere disse tingene når racing skitt sykler. Instruksjoner
en

Forbered deg sykkel for hvert løp. Sørg for at sykkelen er ren og olje og luftfiltre skiftes regelmessig. Rengjør og stram sykkelen kjeden dagen før et løp. Sjekk lufttrykket i dekkene. En tilstrekkelig press for myke terrenget er mellom 10 og 12 psi. Hardpakket jord warrants rundt 13 til 15 psi. Til slutt, sørge for at sykkelen din har en riktig mengde eller god kvalitet drivstoff.
2

Studer sporet rett før et løp. Dette er kanskje ikke alltid være mulig i racing eller turnering miljøer, men går rundt banen til fots mellom løpene hjelper deg å bli klar over problemområder, som hjulsporene som alle synes å være følgende, eller gjørmete deler av sporet du kan forsøke å unngå.
3

skifte gir tidlig, spesielt rett ut av porten. Hvis du over-rev sykkelen din når du starter et løp, vil det faktisk ta lengre tid å få fart. Endres mens du er i den bredere delen av power-band, og du vil se jevnere giring og samtidig beholde hastigheten.
4

Opprettholde riktig posisjon på sykkelen gjennom hele løpet. De fleste av ridning din bør gjøres mens du står opp på sykkelen. Hold føttene på midten av pinnene mens griping sykkelen med knærne litt bøyd. Prøver og holde enten en eller to fingre på bremsespakene som en forholdsregel, og for lett bremsing. Sitt eller stå litt fremover. Hodet skal være like over ratt. Lean inn i svinger, med vekt på utsiden av sykkelen.
5

Brake før du skriver hjørner som er grovt fra tidligere løp eller runder. Hvis du prøver å bremse i grove humpete områder i en sving, vil det senke tempoet betraktelig. I stedet bremse før og akselerere over dem inn i hjørnet. Ikke bare kan du bremser mer effektivt i den glatte delen av oppføringen, men akselererer også legger mindre vekt på forhjulet, noe som gjør humper lett å ri over.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110521.html

Previous:
Next:

motorsykler