Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sea Foam en ATV

Sea Foam merkevare Deep Creep er en kraftig smøremiddel, ofte brukt for motor dugg også. Motoren fogging brukes vanligvis på båtmotorer under vinter lagring, men kan benyttes på en hvilken som helst type motor som vil bli lagret i lange perioder av gangen. Sea skummende en ATV er et begrep som egentlig refererer til motoren dugg del av vinterlagring. Motor dugg kombinert med andre tiltak holder ATV motor trygg og ren under lagring. Du trenger
Sea Foam Deep Creep smøremiddel
grunnleggende håndverktøy
ATV manuell
Bensinstabilisator
Vis flere Instruksjoner
en

Koble batteri. Hvis mulig, ta den ut og legg den i et varmt sted. Fest den til et batteri vedlikeholder eller vedlikeholdslading lader. Dette vil holde batteriet over vinteren og forlenge batteriets levetid.
2

Koble fra tennpluggen og ta ut tennpluggen fra ATV. Sett den til side og spray Sea Foam direkte inn i sylinderen gjennom tennplugg hullet. Hvis ATV har mer enn én sylinder, gjenta denne prosessen for hver sylinder. Installere tennpluggen og koble fra tennpluggen.
3

Pass på drivstoff petcock er i av-stilling. Tapp av drivstoff fra flottørskål av forgasseren din. Rådfør deg med ATV manual hvis du er usikker på hvordan du gjør dette på din ATV-modellen. Åpne luften boksen og ta ut luftfilteret. Spray Sea skum inn i forgasseren gjennom åpningen i luftboksen belegg alle innvendige flater grundig. Spray Sea Foam gjennom sluket i flottørskål, belegg på innsiden av det også. Dette vil hindre oppbygging av gammel bensin under lagring.
4

Vær sikker på at bensintanken er full, og legge til et drivstoff stabilisator. Dette vil hindre oppbygging av fuktighet i drivstoff og drivstoff tank, slik at drivstoff til å ødelegge i løpet av vintermånedene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111240.html

Previous:
Next:

motorsykler