Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Plasser en motor på sykkel

Med den stadig økende kostnadene for bensin og større offentlig fokus på drivstofføkonomi, er flere mennesker blir til mindre konsumforstyrrelser transportmetoder. Sykling er en flott og miljøvennlig måte å reise, men de er også begrenset i form av både fart og avstand. Plassere en motor på en sykkel kan hjelpe slå en kort-distanse kjøretøy til en lengre en uten å bruke mye penger eller bruker mye drivstoff. Du trenger
Stålramme sykkel
Sykkel motor kit
Phillips skrutrekker
Stikknøkkel (10mm)
Hammer
Magnet
Vis flere instruksjoner

en

Sjekk at sykkelen rammen er laget av stål. Non-stål sykler kanskje ikke være i stand til å håndtere kraften fra motoren, noe som kan føre til alvorlige problemer eller katastrofal svikt. Bruk magnet for å sjekke at sykkelen har en stålramme.
2

Fjern bakdekket fra sykkelen. Det kan også være nødvendig å fjerne kjedet (hvis du har tenkt å holde pedalene operative) og brems tilkoblinger. Sjekk at dekket ikke har noen skader som kan gjøre det farlig å ri når motoren er montert.
3

Plasser stor motor gear på motsatt side av dekket fra liten sykkel en. Kontroller at boltene er stramme og ikke stikker ut noe lenger fra giret enn nødvendig.
4

Fest bakdekket tilbake på sykkelen.
5

Monter motoren til den laveste del av rammen. Dette er vanligvis rett over pedalene. Dette bidrar til balanse, og nærhet av de to gaffel barer letter montering. Sykkel kit motorer vil komme med monteringsbrakettene som trengs. Merk at det kan også være nødvendig å montere eksosrøret på fronten av motoren.
6

String kjeden gjennom motorens gir med pipenøkkel. Fjerne motoren girdekslet krever vanligvis en skrutrekker. Bruk pipenøkkel til å dreie hjulet som kjeden er sikret. Når kjeden er trygt flettes gjennom motoren gjøre det samme for bakdekket og lukke kjeden på den åpne koblingen. Pass på at kjeden er sikker før du bruker sykkelen. Sikre motoren girdekslet når kjeden er på plass.
7

Bolt kjeden vakt på forsiden av bakdekket rammen. Pass på at kjedet går over toppen av hjulet. Dette stykket holder den nedre delen av kjedet på plass mens mellom girene.
8

Fjern ett håndtak dekselet fra sykkelstyre. Det kan være på hver side, avhengig av hva bremsen skal plasseres på. Fest bremsen på styret. Det kan være nødvendig å hamre bremsen på plass.
9

Koble ledningen mellom bremseklossen og motoren.
10

Sett håndtaket dekselet tilbake på sykkelstyre .
11

Monter gasstanken på den øverste linjen på sykkelen. Kjør slangen fra tanken ned i maskinrommet. Dette trinnet er selvsagt bare nødvendig for gassdrevne motorer.
12

Fjern det andre håndtaket dekselet fra håndtaket og sett gassen på bar, ligner på hvordan bremsen ble gjort. Koble ledningen mellom gass og motoren og erstatte håndtaksdekslet.
13

Kontroller at alle bolter og beslag, kjetting, brems og gass-og gass tank er alle sikre før du forsøker å starte motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109427.html

Previous:
Next:

motorsykler