Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan omforme en motorsykkel Seat

Antallet tilpassede motorsykkel sete selskaper demonstrerer en av de vanligste klagene om lager motorsykler: Setene føle ubehag selv etter bare korte turer. For en person med dollar å bruke, kan få en tilpasset sete ta seg av problemet, men en motorsyklist trenger ikke å bruke alle pengene sine på en tilpasset sete hvis han fornyer motorsykkel sete seg for å gjøre det mer behagelig. Resultatene kan føle og se like bra, med mindre økonomiske investeringer, men mer fysisk arbeid. Du trenger
Needle nese tang selg Electric kniv
Markers
Current motorsykkel sete
Spray lim
Høy tetthet skum
Disk jeksel
Pneumatiske stiftemaskiner
støvmaske
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet fra sykkelen. Snu setet og ta av setet dekker ved hjelp av en nebbtang til å trekke ut stiftene som holder den på plass. Hvis bare deler av setet må endre, og hvis du ønsker å gjenbruke samme cover, bare fjerne så mange stifter som er nødvendig for å få enkel tilgang til den delen av setet.
2

Shape setet . Hvis deler av setet føles for lang, kan du bruke den elektriske kniven for å fjerne store mengder skum på en gang, og bruke disken jeksel å fjerne mindre mengder. Hvis setet må utvide, legge et stykke av skum med høy tetthet til setet med spray lim. Når den har godt levd, bruke elektrisk kniv og disk jeksel å gi den riktige formen.
3

Glatt overflaten. Bruke disk jeksel med den fineste grus pad du kan finne, glatte overflaten av setet slik at ingen støt eller hul flekker vil føre til ubehagelige trykkpunkter når du rir. Vær spesielt oppmerksom på områder hvor du limt skum for å være sikker på at sømmen er jevn. Tilsett mer spray limet hvis skummet viser tegn til å skille.
4

Test setet. Hvis du fjernet den opprinnelige sete dekker helt, sette skum sete tilbake på sykkelen og sitte på den. Hvis du føler noen områder som trenger litt mer omforming gjør det nå før du begynner å utvinne setet.
5

Recover setet. Hvis du bare fjernet den opprinnelige dekker delvis, dra det stramt og stifte det tilbake på plass. Hvis du fjernet den opprinnelige setetrekket helt, bruke den som en guide for å lage den nye setetrekk, og sørg for å forlate nok ekstra materiale for å gi deg plass til å sette i stifter. Du kan alltid trimme det overskytende når setet er dekket. Start på nesen av setet og trekke stoffet stramt, stift den på plass. Staple resten av dekselet på plass arbeider fra side til side for å holde stoffet stramt uten at det å rynke. Når setet er dekket, klippe det overskytende stoffet forlater omtrent en tomme margin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107695.html

Previous:
Next:

motorsykler