Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Verktøy for Motorcycle Mechanics

Motorsykkel mekanikk primært bruke verktøy for liten motor mekanikk. Bortsett fra en persons grundig kjennskap til utstyrets deler og drift og hans problemløsende ferdigheter, pålitelige verktøy er viktig for ham å bestemme de spesifikke problemene med sykler og gi raske og presise diagnoser for dem. Når en sykkel bryter ned, må mekanikeren diagnostisere mekanisk, drivstoff og elektrisk programmer for å gjøre de nødvendige reparasjoner. En sykkel krever også periodisk tjeneste for å minimere risikoen for havari og holde den opererer på optimal ytelse. Fastnøkkel

Et verktøy er alltid en del av en motorsykkel mekaniker verktøykasse. Den kommer i mange typer og størrelser. Samtlige gir grep og mekanisk fordel i å søke moment for å slå muttere og bolter eller stramme dem for å hindre dem fra å slå. Den mest praktiske som å inkludere i en motorsykkel mekaniker verktøy inkluderer kombinasjonen skiftenøkler. De vanligvis tilby verktøy med størrelser fra 6mm til 14mm, 17mm og 19mm. Det er ideelt for å ha minst to sett av disse nøkler: en for mutter og en for skruehodet. Det er også nyttig å ha et sett av små, open-end tenning skiftenøkler å spesifikt tjene behovene til åpne enden tenning deler. Siden det er mange typer skiftenøkler passer for spesifikke mekaniker fungerer, er en skiftenøkkel stativ også viktig for enhver mekaniker for forsvarlig oppbevaring og håndtering av skiftenøkler.
Skrutrekkere

Skrutrekkere - små og korte seg til store og lange seg - er grunnleggende verktøy en motorsykkel mekaniker trenger i hvert vedlikehold eller reparasjon jobb i en sykkel. Bortsett fra den populære flat og Phillips, det er flere typer skruehoder som kan trenge bestemte typer skrutrekkere som allen, stjerne og firkant drivere. En skrutrekker også kan brukes som et støtteverktøy for ulike typer nysgjerrige, meisling og Levering.

Muttertrekker

Phillips skruer som brukes i mange motorsykler virkelig låse på gjengene i aluminium veivhus. Hvis de trenger å bli fjernet, i stedet for den grunnleggende skrutrekker, er en muttertrekker best brukt. Virkningen sjåføren kan enten bruke driver biter eller stikkontakter. Når du bruker en muttertrekker, er riktig størrelse på en bit eller stikkontakt plassert på sjåføren, deretter til skruen. Mekanikeren snur kroppen av driveren i retning tiltenkt en sving.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108783.html

Previous:
Next:

motorsykler