Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fylle en motorsykkel Gas Tank --- Straight Up eller på Kickstand

En ny motorsykkel rytter har mye informasjon å fordøye i løpet av sine første våger seg ut på sykkelen. Overflod av informasjon kan gjøre enkle oppgaver, som å fylle motorsykkelens gasstanken, en mye mer komplisert jobb enn det er. Faktisk, noen ryttere er ikke sikker på om de skulle fylle tanken med sin motorsykkel stående vertikalt eller på stativ sin. Gjerne vil begge metodene fungerer, men å fylle tanken med motorsykkelen oppreist vil tillate tanken å holde mer gass. Selv om ikke vesentlig, kan den ekstra gassen gi noen flere miles moro. Du trenger
Startnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Trekk opp bensinpumpe og snu motorsykkelens kill switch --- på høyre håndtak --- til "off" posisjon. Slå av tenningslåsen.
2

Senk stativ og hvile motorsykkelen på den. Demontere motorsykkel, hvis det er nødvendig å betale for gass eller å trekke ut lommeboken.
3

Lås opp gasstanken cap, bruke tenningsnøkkelen. Sett gassen pumpens munnstykket inn i gasstanken er filler halsen.
4

skreve motorsykkel og løft hvis ut av stativ.
5

Trekk bensinpumpe håndtaket for å fylle drivstoff motorsykkelen. Slutt å fylle gasstanken når dysen stopper automatisk eller gassen nivået er omtrent en tomme under gassen tankens filler halsen.
6

Trekk bensinpumpe ut av filler halsen og hold den på plass for å hindre at gass fra drypper ned på tanken. Sett på bensinpumpe på holderen.
7

Lås gasskappe over tankens filler halsen.
8

Slå på motorsykkelen ved hjelp av tenningsnøkkelen. Vend kill switch til "run" og start motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107721.html

Previous:
Next:

motorsykler