Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel hjelm Technology

En hjelm er den viktigste del av sikkerhetsutstyr for en motorsykkel rytter. Testament til dette er kravet i britisk lov til å bære en, og fremskritt innen teknologi blir stadig bedre sine prestasjoner. Indre Shell

indre skallet er laget av isopor , det samme materialet som brukes til å lage skum kaffekopper . Den er laget for å være så tett som mulig for å absorbere maksimal energi og faktisk absorberer mesteparten av effekten i en ulykke.
Ytterskall

Et ytre shell primære rolle er å beskytte det indre skallet . Laget av enten et sammensatt eller en termoplast, er det svært motstandsdyktig mot slitasje og hindrer skarpe gjenstander fra å trenge det indre skallet og kompromittere sin ytelse. Det gir også en glatt overflate for produsentene å male sine hjelmer.

Visor

visir er laget av utrolig sterk polykarbonat , kan lavere kvalitet de har potensial å knuse , men dyrere hjelmer vil bruke svært ripesikkert , splintsikre materiale. De kan lages i en rekke farger og enten anti - tåke spray eller Pinlock indre visir kan brukes til å hindre at visiret dugger opp .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109426.html

Previous:
Next:

motorsykler