Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1980 CR250R Spesifikasjoner

The CR250R var en motorsykkel laget av Honda. Denne spesielle motorsykkelen , også kalt Elsinore , ble gjort mellom 1978 gjennom 1988 . Motorsykkelen hadde liten oppgraderinger og endringer med hver modell år . Noen modeller av Honda Elsinore er for tiden i bruk for vintage motorsykkel løp som foregår på mange forskjellige steder og er en sport som vokser i popularitet , ifølge Honda Elsinore websiden. Body Spesifikasjoner

1980 Honda CR250R Elsinore kom i fargen Tahitian Red . Setet var svart og hadde en rød " CR " logo på. Gasstanken var plast . Rammen var en dobbel underrøret . Eksosen var et senter port eksos . Rammen var en semi- dobbel vugge ramme . Motorsykkelen brukes FIM -type side nummerskilt .
Motor og girkasse

Motoren var også Tahitian Red , å gli inn med resten av motorsykkelen kroppen. Motoren var en 247cc ensylindret totaktsmotor . Motoren fødte var 77mm og motoren slag var 64.4mm . Overføringen var en fem -trinns close- ratio girkasse .
Fjæring Drivverk og bremser

forstillingen ble lang reise teleskopisk gaffel. Bakhjulsopphenget ble Swing Arm med Long Travel. Motorsykkelen hadde gjenfyllbar støtdempere. Drivverket hadde en kjede som er 520 av 110 . Den fremre tannhjulet var 14T og bakre tannhjul var 49T . De foran og bak bremser var både interne ekspanderende sko bremser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109325.html

Previous:
Next:

motorsykler