Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en motorsykkel Rygg

Lange timer riding motorsykkelen kan gjøre et nummer på korsryggen. Denne smerten kan gjøre det vanskelig å utføre fremtidige ritt, og det kan også føre til at du helseproblemer. Det er en enkel måte å forhindre at dette skjer og gjøre motorsykkelen mye mer komfortabel i prosessen. Lag din egen rygg for å gi støtte og avlastning for ryggen din mens du sitter overskrevs sykkelen din selv for langdistanse turer. Du trenger
½-tommers-tykke kryssfiner
Saw
1 ½ tommers tykke skum
Knife
Spray limet
Møbeltapetsering batting
Fabric
Saks
Sy-maskin
Tacks
Hammer
Strap brakett
Skruer
Elektrisk drill
Chrome studs
Vis flere instruksjoner
1 < p> Tegn formen som du ønsker å gjøre ryggen med en markør på et stykke ½-tommers-tykke kryssfiner og kuttet den ut med en sag. En god størrelse er en oval omtrent 8 inches lang og 6 inches høy.
2

Lå tre på toppen av et stykke av en ½-tommers-tykke skum og kutte skum med en kniv til samme form som tre. Hold deg skum til skogs med spray lim.
3

Wrap et stykke møbeltrekk batting rundt skum og lim det ned til tre for å gi ryggen en jevnere ferdig utseende.

4

Trace formen på fronten ryggen inn på feil side av stoffet du vil bruke. Legg ½ tomme for sømmonn og kutte ut formen med saks. Gjør det samme for de sider av ryggen, unntatt legge en tomme for å tillate stoffet til å feste dekselet til tre.
5

Sy stoffet stykke sammen med en ½-tommers søm ved hjelp av en symaskin og kutte liten V-formet lettelse kutter hver tomme i sømmene for å tillate snu stoffet rundt enkelt.
6

Vend stoffet rundt og sett den over ryggen og veden viser fra bunnen. Bruk stifter og en hammer for å feste stoffet til tre
7

Skru en metallstroppen brakett på baksiden av seteryggen med skruer og bormaskin;. Pass på at stroppen er sentrert på tre. Dekk montert stropp og dekselet stifter med et stykke markise materiale og bruke krom pigger for å holde den på.
8

Fjern passasjer sete fra sykkelen og feste den andre enden av stroppen braketten til sykkelen bruker utsatt montering området. Kontroller at polstret side av ryggen er vendt mot fronten av sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107769.html

Previous:
Next:

motorsykler