Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du en Gas Tank Fra en R1

Den vanligste grunnen til å fjerne gasstanken fra en Yamaha R1 er å få tilgang til og erstatte motoren-luftfilter. Men du kan også fjerne gasstanken å utføre andre reparasjoner. Gasstanken er montert under rytter sete. Det er festet med noen bolter og slanger. Etter den første ventetid, forventer prosedyren for å vare i ca 30 minutter. Utvise forsiktighet når du fjerner gasstanken. Prosedyren er ikke anbefalt dersom du ikke er kjent med bil eller motorsykkel reparasjon. Du trenger
5mm unbrakonøkkel
Phillips-skrutrekker
Shop håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Tillat R1 til å sitte i ca to timer med motoren av. Dette vil redusere drivstoff trykket, og dermed redusere drivstofflekkasje.
2

Peel tilbake bakkant av rytteren sete. Dette utsetter to metall bolter. Fjerne dem ved hjelp av en 5mm unbrakonøkkel. Ta tak rytteren setet og løft det av.
3

Ta av Phillips skruene (tre per side) fra sidepanelene. Skyv panelene fremover for å fjerne dem.
4

Fjern de to 5mm Allen boltene som fester hver side av bensintanken. Fjern 5mm Allen bolt på fremre del av bensintanken, og fjern deretter Allen bolten fra den bakre delen av tanken.
5

Løft den fremre delen av tanken. Hvis du ønsker å fjerne tanken å bytte luftfilter, er det ikke nødvendig å fjerne koblinger, slanger eller drivstoff linje. Hvis du ønsker å fjerne gasstanken, må du koble fra elementene.
6

Klem klemfjærene på de to slangene. Trekk de to slangene bort fra gasstanken.
7

Trekk de to kontaktene på bunnen av bensintanken. En er grønn, den andre er hvit. Trykk på kategoriene for å løsne dem.
8

Fjern plastdekselet tilkobling fra bunnen av drivstoff linje. Klem sidetappene på drivstoffslangen tilkobling. Trekk linjen unna. En liten mengde av drivstoff vil sannsynligvis lekke fra ledningen (men ikke den tank). Være forberedt på dette, har egnede butikk håndklær nærheten. Prøv å forhindre drivstoff fra å komme på klærne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107119.html

Previous:
Next:

motorsykler