Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Hjullagre på en 1997 Yamaha Virago

Yamahas 1997 Virago cruiser motorsykler avhengige av et sett med kulelager som gjør at fremre og bakre hjul å spinne jevnt. En skadet hjullager potensielt kan binde hjulet, som fører til en umiddelbar skrens og tap av kontroll. Yamahas vedlikeholdsplan krever en inspeksjon av både fremre og bakre hjullager hver 4000 miles, samt når som helst enten hjulet er fjernet for dekkskifte. Bearing operasjon kan testes ved å dreie lageret indre løp for hånd. Hvis lageret binder eller føles notchy, erstatte den umiddelbart. Du trenger
service stativ
Jack
Tenger
Pipenøkkel og stikkontakter
To fire-tommers tre blokker
Flat skrutrekker
Metal punsj
Mallet
Aerosol deler renere
Butikk håndklær
lagerfett
Peiling driver
Oljetetninger
Momentnøkkel
Kombinasjonsnøkkel satt
Splint
Vis flere instruksjoner
Front Wheel Bearing Replacement
en

Monter motorsykkelen på en tjeneste stå å holde den i oppreist stilling. Løft forhjulet opp fra bakken, ved hjelp av en jekk.
2

Skru av speedometer kabelen fra speedometer utstyr kjører på venstre side av forhjulet med en tang. Løsne den fremre aksel klype bolt, som ligger på høyre nedre gaffel lysbilde, med en pipenøkkel. Skru forakselen fra venstre nedre gaffel lysbilde, og deretter trekke akselen ut av begge gaffel ben og forhjulet. Senk hjulet til bakken og rulle den bort fra motorsykkelen.
3

Lay hjulet over et par fire-tommers tre blokker, plassere bremse rotoren vendt nedover. Trekk av speedometer gear, deretter lirke olje segl ut av venstre side av hjulet hub, med en flat skrutrekker. Løft speedometer gir kobler holderen og speedometer clutch ut av hjulnavet.
4

Vend hjulet over og fjerne olje segl fra høyre side av hjulet hub, med en flat skrutrekker. < BR>
5

Slide et metall dor gjennom den høyre hjullager og det indre avstandsstykke til spissen på den effekt hviler mot baksiden av det venstre hjulet indre lagerringen. Trykk rundt høyre hjullager rase med slag og en hammer til venstre hjullager spretter ut av hjulet hub. Vend hjulet igjen og trekk den indre spacer ut av hjulet hub, og deretter kjøre ut til høyre hjullager, ved hjelp av slag og klubbe.
6

Rengjør hjulet hub, konsentrere seg rundt hjullager montering poeng, ved hjelp av en aerosol deler renere og en klut.
7

Pakk nye hjullager med lagerfett til mellomrommene mellom kulelagre på utette siden av hjullager er fylt med fett.
8

Plasser høyre hjullager inn i hjulnavet, holde den forseglede side av lageret vendt ut. Kjør til lageret i hjulnavet, deretter den høyre olje sel, ved hjelp av en bærende driver. Vend hjulet igjen, og sett den indre spacer. Kjør til venstre hjullager på plass.
9

Installer speedometer gir clutch og clutch holderen inn i venstre side av hjulet hub. Kjør til venstre olje segl på plass over speedometer clutch holderen. Skyv speedometer hjuldrifts på venstre side av hjulet hub.
10

Sett forhjulet på forgaffelen. Skyv den fremre aksel gjennom gaffel ben og forhjul, deretter stramme den til 42 fot-pounds, med en momentnøkkel. Stram forakselen klype bolt til 14 fot-pounds. Skru speedometer kabelen på speedometer tannhjulsoverføring.
11

Senk forhjulet på bakken og ta motorsykkelen fra tjenesten stand. Senk motorsykkel på sin side stå.
Bakhjul Bearing Replacement
12

Monter motorsykkelen på en tjeneste stå å holde den i oppreist stilling. Løft bakhjulet ut av bakken, ved hjelp av en jekk.
13

Skru av justeringsmutter fra slutten av bakbremsen stang, plassert på høyre side av bakhjulet, med en kombinasjon skiftenøkkel . Trekk bremsestangen ut av bakbremsen tromme spak.
14

Fjern splinten fra slutten av bakakselen med en tang. Fjern den bakre aksel mutter og skive, med en pipenøkkel. Løsne bakakselen klype bolt, skyv akselen ut fra høyre side av bakhjulet. Trekk det bakre hjulet til høyre for å skille det fra drivakselen, så ruller den bort fra motorsykkelen.
15

Lirk ut olje sel på begge sider av bakhjulet, med en flat skrutrekker . Plasser hjulet på fire-tommers tre blokker, vendt mot høyre side av hjulet opp. Kjør ut til venstre hjullager, ved hjelp av et metall punsj inn fra høyre side av hjulet hub. Vend hjulet og ta av til høyre hjullager.
16

Rengjør hjulet hub, ved hjelp av en aerosol deler renere og en klut. Pakk de nye hjullagrene med lagerfett. Kjør lagrene inn i hjulnavet, vendt mot den forseglede side av lagrene ut, ved hjelp av en bærende driver. Drive olje sel på plass over hjullagrene.
17

Rull bakhjulet på plass mellom svingarm og drivakselen. Løft hjulet og stikk det inn over drivakselen spline gear. Skyv bakakselen gjennom høyre side av svingarmen og inn i bakhjulet og drivakselen. Stram bakakselen klype bolt til 11 fot-pounds. Skru den bakre aksel mutteren på plass og stram til 75-77 fot-pounds. Sett en ny splint inn i enden av akselen, deretter bøye pin bena rundt akselen med en tang.
18

Skyv bremsestangen inn bakbremsen tromme spak. Skru justering mutteren på bremsestangen.
19

Nedre bakhjulet til bakken og ta motorsykkelen fra tjenesten stand. Senk motorsykkel på sin side stå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111752.html

Previous:
Next:

motorsykler