Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan jeg utstyret mitt YFZ450 for More Top End?

Yamahas YFZ450 off-road motorsykkel er ofte brukt i konkurranser og ved motocross entusiaster på grunn av sin pålitelighet og enkel tilpasning. En ting som ryttere ofte se etter når tilpassing er mer fart. En av de enkleste måtene å få mer øverste enden hastighet er ved å justere gearing. Dette tillater girkassen å produsere flere rotasjoner av hjulet uten å måtte kjøre motoren ved høyere omdreininger pr. Skifte bakre tannhjul med en mindre er en rask og billig måte å oppnå dette. Du trenger:
Rear paddock stativ eller bil jack
Socket satt med 12, 14 og 22 mm støpsel
Tenger
Replacement sprocket, 37-tooth å starte
låsepasta

Vis flere instruksjoner
en

La sykkelen avkjøles helt før du starter arbeidet på sykkelen. Ellers prosessen kan innebære berøre varme komponenter.
2

Finn den fremre tannhjulet, hvor den ene enden av kjeden er bundet. Slipp sentrale bolten med socket sett. Fjern kjedet fra bakre tannhjul.
3

Løft bakenden av sykkelen ved hjelp av enten paddock stativ eller jack. Løsne boltene som holder bakakselen. Skyv akselen ut og ta av hjulet fra sykkelen helt.
4

Bruk socket satt til å fjerne boltene rundt kanten av tannhjulet som fester det til navet. Løft tannhjulet av bakhjulet når alle boltene er fjernet.
5

Plasser den nye, mindre bakre tannhjul på baksiden av rammen. Coat hver av boltene i låsepasta før du setter dem inn i navet. Monter og trekk til boltene. Sett hjulet tilbake inn i rammen, montering av kjedet og fremre tannhjul. Kontroller at kjedet er riktig som per brukerhåndboken før testing av sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111540.html

Previous:
Next:

motorsykler