Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sikre en motorsykkel for Transport

Hvis du skal på ferie, og du har lyst til å ri på motorsykkelen , kan du ønsker å transportere den til din destinasjon. Du må kanskje også å transportere motorsykkelen hvis du tar den til en mekaniker eller flytting. Når du lære hvordan du gjør dette, bør det ta deg ca 15 minutter å sikre din motorsykkel oppreist i en pickup lastebil er tom seng. Du trenger
Pickup
Kabler
To eller tre personer
Ramp
Vis flere instruksjoner
en

Sett opp en rampe som fører fra bakken til sengen av pickup lastebil. Pass på at rampen er stødig og tåler vekten av motorsykkelen og folk .
2

laste motorsykkelen inn i sengen av pickup lastebil . Med en person på hver side av motorsykkelen og, hvis mulig , en tredjedel på motorsykkelens bak, veilede motorsykkelen opp rampen og inn i sengen av pickup lastebil til motorsykkelens forhjul berører foran sengen .

3

Koble til alle kabler fra hver styret til tie-downs på motsatte sider av lastebilen seng. En eller to personer bør holde motorsykkelen stødig mens du gjør dette. Fest to kabler til motorsykkelens baksiden og fest dem til å tie -downs på motsatte sider av sengen . Kablene skal være stram uten slakk , slik at motorsykkelen å holde seg oppreist på egen hånd .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107871.html

Previous:
Next:

motorsykler