Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Ship en motorsykkel Overseas

Noen ganger er det nødvendig å flytte fra USA til et annet land. Gjør du det innebærer å være veldig selektiv om tingene du velger å bære med deg. En favoritt klokke eller par sko kan definitivt gjøre kutt, men hva om en favoritt motorsykkel? Vel, ikke være så raske til å forlate det helikopteret bak. Hvis du er villig til å betale avgifter for bilens transport, vil det vise seg å være mer enn verdt det for komforten det bringer inn en fremmed by. Du trenger
Proof av eierskap
Vis flere instruksjoner
en

samle all nødvendig dokumentasjon for å sende motorsykkel. Bevis på eierskap er nødvendig for å verifisere at kjøretøyet er faktisk ditt og lovlig kan sendes utenlands. I tillegg vil du bli bedt om å gi dokumentasjon av motorsykkelen operative tilstand og gyldig legitimasjon for deg selv.
2

Søk etter en pålitelig transport selskap. Denne prosessen inkluderer lese andre anmeldelser fra kunder, sammenligne tjenester og få flere detaljerte pristilbud for forsendelse. Et godt selskap vil ha en frakt og forsikring som kan gi deg noen form for garanti om hva som er å forvente i tilfelle av tap eller skade.
3

Forbered kjøretøyet for forsendelse basert på metoden for transport valgt for forsendelse. Alle avtakbare deler og tilbehør til motorsykkelen som ikke er permanent festet må fjernes og pakkes separat. Noen selskaper krever at du har en viss mengde gass i bilen tanken slik at den kan kjøres på eller av lasten. Det er også en god idé å sjekke batteriet, dekk og væskenivåer og har motorsykkelen rengjøres.
4

Record skikkelig dokumentasjon om motorsykkelen sin nåværende tilstand. Du bør lage et notat av noen av de aktuelle mekaniske problemer-hvis noen-og ta klare bilder av alle bulker og riper å unngå eventuelle uoverensstemmelser mellom deg og transportselskapet. Mange bedrifter trenger denne informasjonen, og vil be om det på forhånd. Men selv om de ikke krever det, er denne informasjonen viktig for å sikre at motorsykkelen er returnert til deg i samme stand som du forlot det i.
5

gjøre bestillinger med rederiet . Avhengig av hvilken metode for transport valgt, kan du personlig levere motorsykkelen, har det plukket opp av rederiet eller arrangere transport til deres plassering. Et depositum betales ved eller før drop-off date.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107897.html

Previous:
Next:

motorsykler