Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda Rebel Spesifikasjoner

Honda, den japanske bilmerke, opprinnelig startet med å gjøre motorsykler i 1948. Produksjon av Rebel begynte i 1985, og Rebels var fortsatt i produksjon i 2010 som en 2009 modell. The Rebel er en cruiser typen motorsykkel kjent for sin bemerkelsesverdige drivstofføkonomi. The 2009 Rebel modellen er tilgjengelig i svart eller ultra blå metallic. Motor spesifikasjoner

The Honda Rebel er utstyrt med en luftkjølt, parallell-twin-sylindret motor. Den har asingle overliggende kamaksel og to ventiler per sylinder. Boringen sylinder diameter på Honda Rebel er 53mm. Stempelet slaglengde er 53mm i tillegg, noe som gjør boringene "firkantet" og gi Rebel total sylinder fortrengning av 243cc. Den motorer kompresjonsforhold er 9-1. Induksjonen system er en enkelt-26mm konstant hastighet forgasseren. The Rebel har en fem-trinns girkasse og O-ring forseglet kjededrift.
Understell /brems /Tire Spesifikasjoner

Den forstillingen på Honda Rebel er en 33mm gaffel med 4,6 inches av reiser. The Rebel har en dual sjokk bakhjulsoppheng med fem-posisjon forspenning justeringsmuligheter og 2,9 inches av reiser. Frambremsen på Rebel er en enkelt plate med en tvilling stempel caliper. The Rebel bakbremsen er en tromme-stil brems. Forhjulet har tube størrelse på 3,00 og en kant diameter på 18 inches. Den bakre dekk har et bredt punkt på 130mm, et sideforhold på 90 og en felg diameter på 15 inches.
Dimensjoner

Honda Rebel har en 30 graders rake. Sykkelen har en lengde på 79,9 inches og er 31,9 inches bredt. Setet sitter 28,7 inches av bakken. Akselavstanden på Rebel er 52,9 inches, og løypa er 4,4 inches. Drivstofftanken rommer 2,6 liter bensin, og Rebel har en drivstofføkonomi av 70 miles per gallon. Den egenvekt på denne sykkelen er 331 pounds. Den egenvekt gjenspeiler vekten av sykkelen med alt standardutstyr, kreves væsker og en full tank av gass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108447.html

Previous:
Next:

motorsykler