Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en Virago 535 forgasser

The Virago XV 535 var en mellomvekt V-twin-motor cruiser stil motorsykkel produsert av Yamaha 1987-2003. Den Virago 535 brukte en dobbel forgasser system for å mate både av motorens sylindre. Periodisk rengjøring av forgassere 'float kamre, drivstoff jets og interne membraner er nødvendig for å hindre bensin fra å redusere til et tykt slim over tid. Og på montering av forgasserne fra Virago kompliseres av plasseringen av gasstanken under førerens sete, så vel som den sekundære eller falsk gasstanken montert i tradisjonelle stilling over motoren. Du trenger
Stikknøkkel
Socket satt
Phillips skrutrekker
Tenger
Liten brekkjern
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
Forgasser fjerning

en

Plasser motorsykkelen på en tjeneste stå å holde den i oppreist stilling. La motoren avkjøles i minst en time.
2

Lås setet låsen, bruke tenningsnøkkelen, og løft setet av motorsykkelens ramme. Trekk plast dekker av begge sider av rammen. Fjern det elektriske panelet, som ligger under venstre sete jernbane, med en pipenøkkel.
3

Skru bolten i bunnen av bensintanken, da begge festeboltene nærheten styringsgruppen pivot, ved hjelp av en pipenøkkel. Løft gasstanken av motorsykkelen og trekk drivstoff slanger av begge sider av gasstanken. Hvis du arbeider på en 1987-1989 XV 535, fjerne den falske gasstanken som beskrevet ovenfor. Det er ingen drivstoff slanger festet den falske gasstanken.
4

Fjern klipsene som fester ledningsnettet til rammen, rett over forgassere på høyre side av motorsykkelen, med en stjerneskrutrekker. Trekk bensinslangen av forgasseren drivstoff inntaket på venstre side av motorsykkelen ved hjelp av tang.
5

Løsne luften boksen duct klemmer, som ligger på toppen av forgassere, og motoren inntak klemmer på bunnen av forgassere med en stjerneskrutrekker. Skyv luften boksen kanaler utenfor de forgassere ved hjelp av en liten lirke bar. Trekk forgassere opp og ut av motoren inntak. Fjern forgassere fra venstre side av motoren.
6

Trekk gassvaieren opp og ut av kabelen holder i sentrum av forgassere. Dra innvendig stålwire gjennom sporet kuttet i kabelen holderen, og trekk kabel slutten av forgasseren throttle skivene.
Forgasser Installasjon
7

Hold forgassere mot den venstre side av motoren. Trykk gassvaierens enden inn gassen trinse, deretter settes den indre wiren gjennom holder sporet. Skyv gassvaieren i kabelen holderen.
8

Skyv forgassere og inn i motorens inntak, og stram deretter inntak klemmer med en stjerneskrutrekker. Skyv luften boksen kanaler over forgasser viker, og stram luften boksen duct klemmer.
9

Skyv drivstoff slangen på forgasseren drivstoff innløpet. Monter gasstanken på motorsykkelens ramme. Skru gasstanken festeboltene på plass i bunnen av tanken og i nærheten av styre-hodet, ved hjelp av en pipenøkkel. Stram boltene til 14 fot-pounds med en momentnøkkel. Koble drivstoff slanger til utgangene på bunnen av tanken hvis du arbeider på en 1990 eller nyere XV 535 modell.
10

Bolt det elektriske panelet til venstre ramme jernbane, stram panel bolt til 7,8 fot-pounds. Skyv begge sidepanelene på maljene montert på begge sider av motorsykkelens ramme skinner. Installere setet, og skyv ned på forsiden av seteputen til setet låses.
11

Senk motorsykkel fra midten stå og parkere den på sin side stå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111748.html

Previous:
Next:

motorsykler