Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Monter foten pinnene

Enten du skal bytte ut et sett av skadede foten pinnene eller tilby et sted for din favoritt ridning kompis føtter, kan et godt sett med foten pinnene forbedre din kontroll over maskinen og legge til glede av ridning din motorsykkel. Foot plugger kommer enten som direkte erstatning for aksjen foten pinnene eller som ramme-montert tilbehør knagger. Montering av foten pinnene på en motorsykkel er en ganske enkel oppgave som ofte kan gjøres med bare noen få verktøy. La det være minst 30 minutter å fullføre dette prosjektet. Du trenger:
Tenger
Replacement foten pinnene
Splint
Stikknøkkel og stikkontakter
Frame-montert foten knagger
Vis flere instruksjoner
direkte erstatning Foot plugger
en

Fjern låseringen eller splinten fra bunnen av foten pinne er pivot pin. Trekk låseringen ut av pinnen med en tang. Fjerne en splint med tang, rette ut pin ben før trekke splinten ut av pivot pin.
2

Skyv svingetappen ut av foten pinne og foten pinne braketten. Fjern foten pinne fra sitt feste. Fjern eventuelle avstandsstykker, skiver eller fjærer fra bunnen av foten pinne.
3

Plasser avstandsstykker, skiver eller fjærer rundt bunnen av den nye foten pinne. Sett foten pinne inn i foten pinne braketten.
4

Skyv dreiepinne inn i foten pinne og brakett. Fest dreiepinne til foten pinne ved hjelp av PIN er låseringen eller en ny splinten. Trykk på låseringen på groove skåret i pinnen i spissen før det klemmes på plass. Sett inn en låsesplint i hullet på tuppen av pivot pin. Bøy begge splinten ben rundt pivot pin med tang for å sikre pivot pin.
5

Monter motsatt side foten pinne følge samme prosedyre.
Frame -mMounted tilbehør Plugger
6

Velg et egnet sted på en motorsykkelens ramme for å montere foten pinnene. Dette området må være laget av stålrør. Sørg for at montering av foten pinnene i denne plasseringen ikke vil forstyrre motorsykkelens bakhjul, suspensjon eller eksos.
7

Fjern låsemutteren fra foten pinne er montering bolt med en pipenøkkel. Trekk metall montering løkker av av fot-tappens bolten. Fjern de kjegleformede metallmellomleggene fra løkkene.
8

Skyv montering løkker på rammen. Plassere montering bolt hullene i over rørformede delen av rammen.
9

Sett foten pinne er montering bolt gjennom bolt hull på den ene siden av montering loop. Slip en kjegle-formet metall-avstandsstykke på monteringsbolten på begge sider av monterings-løkke. Skyv bolten helt gjennom monteringshullet stroppen. Skru låsemutteren på monteringsbolten og skru det fast med en pipenøkkel.
10

Trekk foten pinne forsiktig for å sikre at det er godt sikret mot rammen tube. Stram monteringsbolten er lås mutteren med en pipenøkkel hvis foten pinnen beveger seg i noen som helst måte.
11

Monter motsatt side foten pinne følge samme prosedyre.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107482.html

Previous:
Next:

motorsykler