Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Stive Monodemper

Monoshocks er et enkelt støt som kobler den bakre svingarm til motorsykkelens ramme. I noen tilfeller er monoshocks også benyttes på forhjulet også. Disse sjokkene er flinkere til å eliminere dreiemoment fra motoren til svingarm og gi mer stabil håndtering og bremsing egenskaper. Den monoshock kan justeres for å øke eller redusere stivhet av sjokk og turen. Du trenger
monoshock justering skiftenøkkel
Eiere manuelle for din motorsykkel
Vis flere instruksjoner
en

sette sykkelen opp på sitt senter stand. Dette vil øke bakhjulet opp fra bakken og gir deg enklere tilgang til monoshock.
2

Kjøp en monoshock skiftenøkkel. Selv om du kan bruke en skrutrekker og hammer for å justere innstillingen på sjokk, vil den korrekte skiftenøkkel gjøre jobben mye enklere, og du vil redusere risikoen for skade på deg selv eller skade på motorsykkel som følge av en savnet streik med hammeren .
3

Juster skiftenøkkel på toppen justering ring av monoshock. Konsultere brukerhåndboken for å finne riktig retning for å slå skiftenøkkelen. Hvis du ikke klarer å finne bruksanvisningen, slår monoshock mot klokken én posisjon deretter teste sjokk. Dersom utsettelsen er stivere, så er du slår den på riktig måte. Dersom utsettelsen er mykere, snu monoshock i motsatt retning.
4

Nedre sykkelen ut av sentrum sin stå og teste suspensjon for å se om du har justert det nok.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111298.html

Previous:
Next:

motorsykler