Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Chrome Hånd Grips på en motorsykkel

Chrome på styret er en tilpasset motorsykkel grep som gir sykkelen et tilpasset utseende . Etter lange perioder av gangen , vil krom begynner å falme og da blir du nødt til å endre grep . Alle tilpassede motorsykkel grep er festet til styret omtrent på samme måte. På slutten av grepet vil være skruer - endestykket skruer som kan tas av og på styret. Du trenger
Tenger
unbrakonøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på et plant underlag og se på endestykkene på håndtakene til se om det finnes skruer , eller hvis endestykkene vri av . Hvis endestykkene er solide , så må tang. Hvis endestykkene har skruer , trenger du Allen skiftenøkler .
2

Fjern skruene som fester grep på styret ved hjelp av en umbraconøkkel . Bruk tang til å slå endestykkene mot klokken hvis det ikke er noen skruer . Kontroller at du har et stramt grep på endestykket hvis du bruker tang så tangen ikke skyve og skade endestykke .
3

Trekk endestykkene av av hver styret og sette dem til side . Skyv krom grep og indre plastdeksel av styret. Ingenting fester grepet av plastdekselet til rammen på styret - de vil gli rett av. Oppbevar grep og plastdekslene på et sted som er tørt og der du ikke vil miste dem .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110243.html

Previous:
Next:

motorsykler