Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Liste over motorsykkel modeller av Yamaha

Yamaha Motor Corporation ble født i 1887, da det begynte produksjon og salg av pianoer og siv organer. Etter andre verdenskrig, utvidet selskapet og begynte å produsere motorsykler fra venstre-over krig maskiner og teknologi. Den første motorsykkel som Yamaha Corporation omtalt var YA-1, ellers kjent som Red Dragonfly. Først produsert i januar 1955 var bare 125 av disse motorsykler solgt i det første året, men i 2010, er Yamaha en av verdens fremste produsenter og selgere av motorsykler. Off-Road Bikes

Yamaha produserer en rekke motorsykler for ridning utenfor allfarvei. Trail sykler som er både smuss-og vei-orientert og måle opp til motocross standarder er blant de mer populære modellene. Disse motorsykler kommer i en rekke to-og fire-takts motor størrelser.

Kjøpere kan vurdere å kjøpe grusveien trail sykkel kalt Yamaha TT-R50. Denne sykkelen ble produsert i 2009 og er utstyrt med en push startknapp, en tre-trinns automatisk clutch girkasse og en opp ned gaffel. TT-R50 har en fire-takts motor og mottar rundt 32 miles per gallon (MPG).

For en sti sykkel som er mer road orientert, vurdere riding Yamaha TW 200. Denne motorsykkelen er designet for både stier og veier og er utstyrt med en 196cc, fire-takts motor, en fem-trinns girkasse, et lavt sete og brede dekk som er ideelle for alle typer terreng. Forvente å motta rundt 30 MPG når man kjører på veiene.
Racermotorsykler

Yamaha spesialisert på en rekke av racing motorsykler som fungerer godt på racerbaner, interstate systemer, motorveier og gater. Disse motorsykler får vanligvis rundt 15 000 omdreininger per minutt (RPM), og er ekstremt lett, med en vekt på rundt bare 400 kg., Slik at drivere for å håndtere hjørner med letthet under rask reise.

Yamaha YZF-R6 er en 2011 modell beregnet for både gaten og veddeløpsbanen. Denne fire-sylindret 599cc modellen ble opprinnelig hentet fra sykkelen som vant 2000 Daytona 200. Motorsykkelen er utstyrt med en tøffel-type clutch som tillater jevn forskyvning og ned giring mot høye hastigheter. Sykkelens egenvekt er £ 417., Og det blir opp til 40 MPG på motorveien.

Yamaha YZF-R1 LE er en 2010 modell som ble utviklet basert på racerfører Valentino Rossi. Sykkelen har en motor som er 998cc og er en 4-sylinder som er utstyrt med titan ventiler. Sykkelens sekstrinns girkasse inneholder en multi-plate slipperclutch, ideelt for å eliminere effektene av bremsing. Denne sykkelen veier £ 454. og oppnår rundt 35 MPG på motorveien.

Touring Motorsykler

Yamaha produserer en rekke touring sykler, ideell for lengre turer og sightseeing. Yamaha touring sykler tilbyr komfortable sitteplasser for både sjåfører og passasjerer, samt gi store instrumentpaneler som består av utstyr posisjonsindikatorer, drivstoff, kjølevæske og luft temperatur GAGES, real-time kjørelengde og LCD-klokker.

Yamahas FJR1300A er også kjent som 2011 Supersport Tourer. Denne sykkelen er laget for eventyr touring og har en 16-ventilers, 1298cc motor, en enhetlig bremsesystem med ABS, en fem-trinns girkasse og oppvarmede håndtak. . Veier bare £ 644, får cruiser ca 39 MPG

Yamahas 2012 Super Tenere er en mindre turné sykkel;. Derimot, er den utstyrt med praktiske bagasje systemer som kan tillate reisende å utnytte side, topp og bak bagasjen tilfeller. Sykkelen har en 6-liters drivstofftank, som tillater sjåfører å motta rundt 39 MPG. Sykkelens motor er en 4-takter, 2-sylindret 1199cc og er utstyrt med en konstant mesh 6-trinns girkasse. Veier ca £ 575., Gir sykkelen en behagelig tur, som det har en teleskopisk gaffel og demper foran og bak suspensjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108829.html

Previous:
Next:

motorsykler