Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge til Kjølevæske til en Kawaskai Vulcan 500

Offering cruiser styling drevet av en 498 cc væskekjølt parallell twin motor, er den Vulcan 500 et perfekt valg for budsjett-tenkende motorsyklister. Vulcan er parallell twin motor er en pålitelig kraftverk som kan vare i mange lange år med ridning med riktig vedlikehold. Imidlertid kan den lille oppgaven med å legge nytt kjølevæsken inn i motorsykkelen kjølesystem være skremmende for nye ryttere siden kjølevæsken er reservoaret ser ut til å mangle. Tilgang til reservoaret vil kreve at du fjerner drivstoff-tank montert speedometer. Du trenger
Allen socket satt
Hex socket satt
Hylsnyckel
Kjølevæske, 50/50 blanding
Vis flere instruksjoner
en

parkere motorsykkelen på en glatt, jevn overflate og la den avkjøles. Fjern rytterens sete, ved hjelp av en Allen-kontakten for å skru monteringsbolten på baksiden av setet. Brukeren løfte setet oppover. Trekk hele setet mot bakskjermen å løsne tappene på forsiden av setet fra rammen. Stille inn setet til side.
2

Fjern speedometer og instrument panel fra drivstofftanken. Bruk en hex socket å skru bolten fra bunnen av instrumentpanelet. Løft instrumentpanelet oppover og trekk av den elektriske kontakten fra baksiden av panelet. Skru av speedometer kabel med en tang. Sett speedometer og instrument panel til side.
3

Finn kjølevæske reservoaret, som er montert på høyre side av hulrommet under speedometeret. Skru av reservoarets tanklokket, og sakte helle fersk kjølevæske i reservoaret. Fyll på til kjølevæsken er på nivå med "Full" mark trykt på reservoaret. Skru lokket tilbake på reservoaret.
4

Skru speedometer kabelen på baksiden av speedometeret og koble den elektriske kontakten. Plasser speedometer og instrument panel på drivstofftanken og sette inn og trekk til hex bolt med en hex socket.
5

Skyv tappene på forsiden av rytterens sete i lås på rammen og lavere setet på plass. Sett setets montering bolt og skru det fast med en Allen-kontakten for å sikre setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107010.html

Previous:
Next:

motorsykler