Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte 2005 Fat Boy bremseklosser

Endre ut bremseklossene i din 2005 Fat Boy motorsykkel er ikke en ekstremt vanskelig prosess hvis du har en fungerende kunnskap om motorsykkel reparasjon og har du en grunnleggende forståelse av hvordan bremsene er satt opp. Fordi alle bremseklossene slites ned etter hvert, er det også en stor prosedyre å vite, spesielt hvis du foretrekker å holde litt penger i lomma i stedet for å gi den til en motorsykkel tekniker på butikken. Du trenger
Torx bit socket satt
senter stå
Polygriptang
Shop rag
Momentnøkkel
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner

en

Park motorsykkelen og plassere den på midten stativ.
2

Fjern de to Torx hode caliper holdebolter fra platen bremsekalippernes med stikkontakter. Trekk bøylen frem til det kommer ut.
3

Dekk bøylen med en butikk fille og skyv stempelet i bøylen med slip joint tang.
4 < p> Ta putene fra stål klemmene og anti-skrangle våren, og deretter trekke dem ut av bøylen støttebraketten og kast dem. Sett inn de nye pads i samme stilling som de opprinnelige pads var i.
5

Skyv bøylen over pads og bolt bøylen i place.Torque boltene til 25 fot-lbs. med momentnøkkel.
6

Les nivået på bremsevæske inne i bakre master sylinder. Pumpe bakre bremsepedalen gjentatte ganger til bremsen er fast. Vent fem minutter og trykk ned igjen på bremsepedalen en gang. Hvis du oppdager at pedalen ikke går ned så langt som det var før, så gå videre til neste trinn. Ellers fortsetter til trinn 8.
7

Finn Utluftningsskrue på bøylen og åpne den. Trykk og hold på bakre bremsepedalen, lukker lufteventilen og deretter slippe bremsepedalen. Gjenta til luften blør helt ut, og den bakre bremsepedalen er fast når du trykker den.
8

Test bremsene før du bruker din motorsykkel. Når du kommer tilbake ut på veien, kjøre sakte først å sørge for at bremsene fungerer som de skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109547.html

Previous:
Next:

motorsykler