Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Fjerning av Hayabusa Fairing

Suzuki Hayabusa har brent opp i gatene siden introduksjonen i 1999, og er den sykkelen for mange speed-avhengige motorsyklister over hele verden. Frem til 2007 har Hayabusa brukt en konvensjonell bolt-on tilnærming til å montere sine Aerodynamiske ytterkledning, slik at en tekniker å fjerne ønsket panel med letthet. En omfattende oppdatering i 2008 gitt de nye Hayabusa er fairings med en skjult-feste system for en mer elegant look. Selv om det ser bra ut, disse festene komplisere prosessen med å fjerne de Fairings. Selv om fjerning er ikke så vanskelig, er det tidkrevende. Planlegg vedlikehold ganger tilsvarende. Du trenger tre
, 4, 5 og 6 mm Allen fastnøkkel
10-mm-kontakten
Stikknøkkel
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner

1

Skru ut boltene under fronten på rytterens sete pad, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Løft fronten av setet opp før det klarner tanken og dra den frem til å løsne tappene på baksiden av setet fra rammen. Slipp passasjersetet eller hale kutte, med sete-lås mekanismen under venstre side av halen kåpe.
2

Trekk gummi støv dekker av speilet baser for å avsløre speilet festeboltene. Skru til boltene, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk speilene av den øvre kåpe.
3

Skru frontruten festeboltene fra øvre kåpe, ved hjelp av en 3 mm unbrakonøkkel. Trekk frontruta ut av toppen av øvre kåpe.
4

Lirk plast nagler ut av begge indre dash paneler og øvre og nedre deksler som omgir speedometer montering, bruk en flat skrutrekker. Skru bolten fra sentrum av den nedre måleren deksel, ved hjelp av en 10-mm tilslutning. Trekk måleren dekker bort fra speedometer forsamlingen.
5

Lirk plast nagler ut fra dekselet under øvre kåpe nese og det indre dekselet fra sentrum av den nedre kåpe, med en flat skrutrekker. Trekk dekker bort fra motorsykkelen.
6

Fjern plastdekselet nagler feste Underkåpen til siden fairings og til rammen, plassert i nærheten av spenningsregulator på rammen og vender bak rattet, ved hjelp en flat skrutrekker. Trekk Underkåpen mot bakhjulet til å skyve tappene på forsiden av kåpen ut av side fairings. Senk kåpen til bakken og trekk den bort fra motorsykkelen.
7

Skru ut bolten fra sentrum av begge sidepanelene, ved hjelp av en 10-mm-kontakten. Trekk side fairings litt vekk fra rammen til tappene på baksiden av kåpe paneler er løsnet fra maljer på rammen. Trekk side kåpe paneler til forsiden av motorsykkelen for å frigjøre dem fra den øvre kåpe.
8

Løsne bolten på begge nedre ender av øvre kåpe, ved siden av de fremre kjøre signaler, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk den øvre kåpe frem til den løsner fra rammen. Reach bak kåpen og trekk ut frontlys og slå signal kontakter.
9

Skru av passasjer håndtak bolter fra halen kåpe, med en 6-mm unbrakonøkkel, trekk håndtaket bort fra motorsykkelen . Reach bak baklys og trekk ut kontakten.
10

Skru boltene fra halen kåpe, med 4 og 5 mm Allen skiftenøkler. Skyv halen kåpe litt mot baksiden av motorsykkelen, og løft det av rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109347.html

Previous:
Next:

motorsykler