Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner tenningslåsen på en Yamaha R-1

Yamahas flaggskip super sykkel, YZF-R1 har blitt rive opp veien og racerbanen siden introduksjonen i 1999. Med teknologi utviklet for Yamahas premiere Moto GP race sykkel, den YZR-M1, har R1 vært en fristende motorsykkel for speed-sulten. Dessverre har appell av R1 også ført til en økning i tyverier, slik at mange av disse fine motorsykler verre for slitasje dersom returnert til sin rette eiere. En av de mange delene som ofte skadet i disse tilfellene er det tenningslåsen, som kan ramponert av en skrutrekker i et forsøk på å hotwire sykkelen. Heldigvis kan erstatte tenningslåsen gjøres med de riktige verktøyene. Du trenger
skrutrekker
Allen hodet socket sett, metrisk
Hex hodet socket sett, metrisk
32 mm hex head socket
Stikknøkkel selg Electric drill, Easy- ut eller lignende bolt extractor
Gummiklubbe
Replacement tenningslåsen og bolter
Semi-permanent gjengelåsingslapp lim
Vis mer Instruksjoner
Ignition Switch fjerning
1

Park motorsykkelen på en glatt og jevn overflate og fjern rytterens sete. Koble fra batteriet, og starter med fjerning av den negative (-). Terminal ledning bly deretter den positive (+) terminal ledning bly
2

Løsne de to Allen hodet klype boltene som fester øvre trippel treet (den store braketten rett over styret) til forgaffelen. Hvis R1 er utstyrt med en styredemper, fjerner du det på dette tidspunktet ved å skru bolten som fester den til opphold på den øvre trippel treet. La den motsatte enden av styredemper festet til rammen og vri den bort fra trippel treet.
3

Fjern 32 mm skive og mutter som fester øvre trippel treet til styringsgruppen demme trekk deretter øvre trippel treet opp og ut av gaflene og stilk.
4

Følg den opprinnelige tenningslåsen er ledninger til du finner kontakten. Separer tenningslåsen fra ledningsnettet ved å koble fra kontakten. Fjern hele øvre trippel treet og tenningslåsen fra motorsykkelen og overføre dem til en klar arbeidsområde.
5

Sett trippel treet /tenningslåsen ansiktet ned på arbeidsområdet og finn de to boltene som fester tenningsbryteren til undersiden av trippel treet. Avhengig av ditt år R1 ble gjort, kan tenningslåsen sikres med enten sekskantbolter eller engangshendelser bruk bolter som må fjernes med en bolt extractor verktøyet. Fjern boltene med riktig verktøy og trekk tenningslåsen fri fra øvre trippel klemme.
Ignition Switch Installasjon
6

Installer den nye tenningslåsen i monteringshullet på den øvre trippel treet. Påfør en dråpe semi-permanent tråd låsing lim på gjengene festeboltene før innstramming på plass.
7

Fest tenningslåsen er ledninger til motorsykkelens ledningsnett og skyv den øvre trippel treet på gaffel rør og styring stilk. Du må kanskje sete øvre trippel treet ved å banke lett på den med en gummihammer.
8

Skyv vaskemaskin og 32 mm mutter over styringen stem og stram.
9 < p> Stram klype boltene på begge sider av den øvre trippel treet for å sikre de øvre gaffel rør.
10

Sett styredemper på opphold på den øvre trippel treet.
11

Koble til batteriet, og starter med den positive (+) terminal ledning bly etterfulgt av den negative (-) terminal ledning bly. Sett på rytterens sete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106641.html

Previous:
Next:

motorsykler