Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1985 Gold Wing Spesifikasjoner

The Gold Wing er en touring motorsykkel laget av den japanske produksjon fast Honda. Touring motorsykler er forskjellig fra cruiser sykler og sport sykler, de andre to vanligste typer motorsykler i USA, ved at de er laget for lange turer i stedet for fart. Cruiser sykler pleier å være komfortable og har en laid-back stil, men touring motorsykler ta dette et skritt videre, med en heavy-duty konstruksjon og festet bagasjen. The Gold Wing ble først introdusert i 1974, og har blitt en av de mest populære touring motorsykler over hele verden. Modeller

Honda tilbudt tre modeller av Gold Wing i 1985: Limited Edition, utdanningen og Aspencade. Utdanningen var den mest grunnleggende modellen. Den Aspencade var luksus-modellen, mens Limited Edition kom med noen ekstra detaljer som avtagbar myk bagasje og en Type III intercom med fire høyttalere. Utdanningen kom i metallisk sølv eller blå, eller wineberry rødt. Den Aspencade kom i vintage rød, metallic blå eller beige og Limited Edition var tilgjengelig bare i to-tone metallic gull.
Body

1985 Aspencade hadde en dobbel -vugge chassis med en bensinmåler, kjølevæske temperatur meter, turteller og speedometer. Blinklys stenger seg av, og frontlysene og posisjon lysene var rektangulær modulære kvarts halogen. Den Limited Edition kom også med en dobbel vugge ramme. Det tilbys air-assistert bakre støtdempere, en enklere senter stativ, en under-setet drivstofftanken og aluminium lettmetallfelger. Utdanningen hadde full instrumentering meter, en farge-koordinert reise bagasjerommet og matchende saddlebags og en fireveis nødsituasjon blinklys. Gold Wings er kjent for å være tunge sykler, og de 1985 modellene var intet unntak, med en tørrvekt svever på rundt 750 kg. Setehøyde for 1985 Gold Wing var 30,7 inches og akselavstand var 63,4 inches.
Engine

1985 Gold Wing modellene ble væskekjølt snarere enn luftkjølt . Standarden Motoren var en 1182-cc, fire-sylindret motor med et horisontalt motsetning overliggende kamaksler, to ventiler per sylinder. Kompresjonsforhold var 09:01, med en boring og slaglengde på 3 med 2,6 inches. Hestekrefter var 94 at 7000 rpm, og maksimalt dreiemoment var 77,4 fot-pounds ved 5500 rpm. Alle 1985 Gold Wings ble matchet med en fem-trinns girkasse. Arbeide med motoren var en hydraulisk ventil justering system, hydraulisk clutch, en high-output dynamo, en elektrisk bensinpumpe og en datastyrt innsprøytningssystem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108585.html

Previous:
Next:

motorsykler