Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en Honda Rebel

The Honda Rebel er en utmerket entry level motorsykkel. Kraftig nok til å manøvrere seg rundt i byen, er det lett og enkel å håndtere for en nybegynner. Heldigvis er det også lett å diagnostisere og reparere. Å starte og drive en motorsykkel det er behov for tre ting: drivstoff, gnist til rett tid, og komprimering. Med noen få enkle verktøy kan du undersøke disse tre områdene, finne problemet, og har din Honda Rebel tilbake på veien. Du trenger
reparere manuell
multimeter elektriske tester
metriske stikkontakter og skiftenøkler
Spark tester
Compression måle
Vis flere instruksjoner
1 < p> Sjekk drivstoff nivå og drivstoff bryteren. Hvis Rebel svinger over, men starter ikke, sjekk drivstoff nivå og velg reserve på bryteren. The Rebel har en liten kapasitet tank, og en 0,7 liter reserve, så det er lett å bli lite på drivstoff uten å være klar over det.
2

Sjekk batteriet. Hvis opprører ikke vil snu, eller svinger over sakte, kan batteriet spenning være lav. Ved hjelp av multimeter, sjekk spenningsnivåer. Batteriet bør lese mellom 12 og 13 volt. Når startknappen er brukt, bør det falle noe lavere enn 9 volt. Hvis den gjør det, må batteriet lades eller byttes.
3

Sjekk for gnist. Fjern en tennplugg ledning, og installere den på linje gnist tester. Trykk på startknappen. Du skal se blå gnist i "vindu" av gnist tester. Hvis du ikke ser gnist eller gnist er gulaktig og svak, må du teste tenningskomponentene. Bruke Honda reparere manuell, og ditt multimeter, test først spolen, så statoren, og til slutt gnisten kontroll modul. Den manuelle vil gi måleinstruksjonene og akseptable måleområder for disse komponentene.
4

Sjekk motor komprimering. Fjern en tennplugg, og skru i kompresjon tester. Ta ut tennpluggen ledningen fra den andre sylinderen, og malte den til motorblokken ved hjelp av en test bly. Slå av motoren over for ca 5 sekunder. Ta lesing på måleren, og sammenligne den med spceification i reparasjon håndboken. Dersom spesifikasjonene ikke er innenfor anbefalt nivå, interne motorproblemer er trolig årsaken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109568.html

Previous:
Next:

motorsykler