Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik konverterer en motorsykkel Kjededrift til en Belt Drive

Belt stasjoner er populære alternativer til kjededrift på motorsykler. Remdrev er roligere og krever mindre vedlikehold. I motsetning til kjededrift, ikke beltet ikke krever olje, slik at du aldri får olje-slynge problemer. Beltet vil overleve kjeden, forutsatt at skivene er riktig justert og remmen er korrekt. Små steiner utgjør den største trusselen mot belter. En stein kan bli fanget mellom beltet og bak skivene. Steinen vil da slå et hull gjennom beltet som på baksiden skivene roterer. Et hull i midten av beltet vil ikke bryte belte, men et hull i en av kantene starter en rift som vil delen lett under belastningen av ridning. Du trenger
Bike lift
mekaniker verktøy
1/2-tommers momentnøkkel
Belt drive kit
Vis flere instruksjoner
en

Løft sykkelen med sykkelen heis. Plasser løfteren mot baksiden av rammen slik at bakdekket er løftet opp fra bakken.
2

Fjern bakakselen mutter og slipp de bakre aksel inn slik de-spenning kjeden. Fjern kjedet fra bakre tannhjul. Fjern den bakre hjulet og hjulet avstandsstykker.
3

Fjern de to støt montering nøtter og trekk sjokket av kjeden side av sykkelen (softails ignorering). Fjerne og erstatte bakhjulsdrev med bakhjulet skivene.
4

Fjern den øvre og nedre kjede vakt fra svingarmen. Fjern overføring drivhjul dekselet. Fjern kjedet og overføring drivhjulet og erstatte den med drivhjulet.
5

Tre beltet på sykkelen og plassere den på overføring drivhjulet. Installere drivhjulet dekselet. Sørg for at det er klaring på innsiden av dekselet og hjulet ikke treffer dekselet.
6

Sett bakhjulet, avstandsstykker og aksel. Plasser beltet på den bakre skivene. Stram opp justerbar for å stramme beltet. Sjekk bakakselen justering. Juster bakre hjulet justering ved å variere tykkelsen på bakhjulene avstandsstykker.
7

Sjekk båndspenningen som per beltet produsentens anvisninger. Monter og trekk til bakakselen mutter til fabrikkens spesifikasjoner.
8

Sett øvre og nedre kjede vakter. Sørg for at det er klaring for beltet og at beltet ikke berører vaktene. Bytt til belte vakter som er bygget for å romme bredden på beltet hvis de gamle kjeden vakter forstyrre beltet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106749.html

Previous:
Next:

motorsykler