Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette dekaler på Motorsykler

Bruk av motorsykkel dekaler selv kan du spare penger over å ha en profesjonell gjøre det, men til slutt vil det bare være tilfredsstillende hvis du tillater deg selv tid til å gjøre det sakte og forsiktig. Du kan også ønske å be en venn til å hjelpe hvis dekaler er store. Anvende dekaler til sykkelen din krever at du planlegge og forberede seg på forhånd, men det er ikke vanskelig så lenge du tar deg tid til å gjøre det riktig. Du trenger
Ruler
X-Acto kniv
såpevann
Plastic nal
ikke-Shedding bomullsklut
vannløselig blyant
Low-tack maskeringstape
Pin
Varmepistol eller hårføner
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hvor du vil at merket skal plasseres. Plasser klistremerket der uten peeling den av kompet. Bruk et stykke eller to av low-tack maskeringstape for å holde den på plass. Ikke bruk et sterkere bånd enn dette, eller du risikerer muligens forårsake skade på lakken.
2

Juster plasseringen av merket ditt behov. Når du har fullført emisjon, bruke linjalen til å tegne en linje nederst, og en på toppen med vannløselig blyant. Sørg for å få blyant på sykkelen din, slik at du kan sikre riktig plassering når du trekker fra baksiden av merket.
3

Fukt en ren, ikke-Shedding bomull klut med såpevann og grundig vask området der du skal plassere klistremerke. Tørk området.
4

Påfør merket i henhold til dine tegninger. Ta av baksiden først, og være forsiktig så du ikke får fingermerker på den selvklebende siden av merket hvis merket innebærer klar vinyl.
5

Glatt klistremerke med plast nal, flytter fra sentrum til utsiden av merket å presse ut luftbobler. Dette kan ta flere omganger for å få all luft ut, så vær tålmodig.
6

Poke små hull i eventuelle gjenværende luftbobler med en pin. Som de merket settene, vil boblen forsvinne, og du vil ikke engang vite hvor det var.
7

Trim eventuelle grove kanter med din X-Acto kniv. Vær svært forsiktig hvis du gjør dette på sykkelen din. Det er best å gjøre dette mens du er i ferd med å søke på merket hvis mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106750.html

Previous:
Next:

motorsykler