Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker lyden av en 883 Sportster

Harley-Davidson Sportster er en betrodd design, har servert ryttere godt med sin enkle, funksjonelle konfigurasjon siden slutten av 1950-tallet. Harleys har alltid vært veldig viscerale maskiner. Andre sykler kan bli roligere, mer kvikk og mindre påvirket av vibrasjoner, men lyden, føle og lukten av en Harley er noe å bli verdsatt, ikke utbedret. A Harley med defekt aspirasjon vil være mindre drivstoff effektiv, vil det forurense mer, og det kan føre til skade av noen av de deler av motoren. Verst av alt, vil Sportster bli ranet av sin ikoniske knurring. Instruksjoner
en

Start motoren og gå for en 15 til 20 minutters kjøretur. Gjør et mentalt notat av når de utenlandske lydene er mest fremtredende. Under oppstart? På høyt turtall? I lavt gir? Mens nedkjøling? Støy den på disse stadiene er symptomatisk for forskjellige feil. De fleste lyder under nedkjøling kan ignoreres, da disse vanligvis bare de naturlige lydene av varmt metall kontrahering som den kjøler.
2

Kjør motoren med sykkelen står stille. Legger øret to til tre inches fra eksosrøret og følger den langs elva, lytter etter en piping eller puffing lyd. Hvis du tror du kan høre en, plasserer hånden din nær, men ikke på, eksosen. Prøv å føle en liten blåser eller forstyrrelse i luften. Eksosen "blåser" er på grunn av et hull sted langs eksosrøret. Avhengig av sin størrelse og plassering, kan det være i stand til å lukkes igjen med eksos lim. Sviktende det, vil hele delen av røret må skiftes.
3

Lytt til øvre del av motoren, av topplokk. En uregelmessig klikke fra dette stedet kan være løse cams, som trenger å bli erstattet. Alternativt kan det være ventil løfter støy, dette er helt normalt. Lytt nøye til hver ventil område på motoren. Gjør de alle høres det samme, eller er en høyere enn de andre? Hvis de høres like og selv, er dette en normal operativ lyd. Løse cams, eller løftere vil være uberegnelig og uregelmessig i hastighet og volum.
4

Prøv å flytte sykkelen til en åpen plass hvor det er færre objekter for lyd for å ljome mellom. I et lukket rom som en garasje eller innkjørsel, kan høyfrekvente lyder skape det blir referert til av fysikere som "tidlige refleksjoner." Disse er som miniatyr ekko, som, når kledde på den originale lyden, kan gjøre høyfrekvente lyder høres høyere eller mer fremtredende. Du kan oppleve at når du lytter til sykkelen din i et annet miljø, forsvinner lyden mystisk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110882.html

Previous:
Next:

motorsykler