Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å stramme kjedet på en Yamaha Warrior

Yamaha Warrior alle terrengkjøretøy (ATV) er avhengige av en motorsykkel-stil drive kjeden for fremdrift. Kjeden selv krever lite vedlikehold, hovedsakelig i form av regelmessige spenning justeringer. Konstant bruk strekker seg sakte kjedens lenker, noe som får kjedet til å løsne, og til slutt skli fra bakhjulet er tannhjul. For å kompensere for dette, stramme kjedet med et sett med beltestrammere plassert under bakakselen er svingbare hub. Yamaha anbefaler en kjede justering hver tredje måned, men foreta justeringer tidligere dersom Warrior har vært utsatt for ekstreme kjøreforhold. Du trenger
Jack
Ruler
14 mm socket
Stikknøkkel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en jekk under krigeren motor for å løfte den bakre hjul på minst en tomme over gulvet.
2

gripe den nedre del av kjettingen ved midtveis mellom motoren og det bakre nav. Hold en linjal mot baksiden av kjeden og løfte kjeden til den er strammet. Legg merke til avstanden kjeden har flyttet. Ideelt sett skal kjedet ikke bevege seg mer enn 1 1/2 inches. Hvis kjedet er slakt tillater mer enn en 1/2 inches av reiser, er kjeden løs. Alternativt, hvis kjeden har mindre enn en 3/16 tommer på reise, er det for stramt og krever løsne.
3

Løsne boltene på toppen og bunnen av bakre hub med en 14 mm pipe og en pipenøkkel. Det er to bolter over navet og to under navet. Ikke fjern skruene.
4

Løsne lug mutter på begge kjedestrammeren er justeringsbolter, som ligger under den bakre hub, med en 12 mm fastnøkkel.
5

Slå kjedestrammeren er justeringsbolter jevnt med en 12 mm fastnøkkel til å justere kjeden. Slå boltene med klokken for å stramme kjedet eller mot klokken for å løsne kjedet.
6

Sjekk kjedens reise igjen. Juster kjeden videre, hvis kjedens stramming er fortsatt mindre enn 1 3/16 inches eller større enn 1 1/2 tommer. Hvis kjedens spenningen er innenfor det angitte området, trekkes hver av justerings bolt er låsemuttere mot strammer kroppen med 12 mm fastnøkkel.
7

Stram den bakre hub øvre bolter til 72 fot-pounds og de nedre boltene til 36 fot-pounds, ved hjelp av en 14 mm pipe og en momentnøkkel. Fjern jekken og senke Yamaha Warrior bakhjulene til gulvet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110883.html

Previous:
Next:

motorsykler