Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Design din egen motorsykkel Felger

Den beste måten å designe din egen motorsykkel felger er å velge et unikt og personlig design som kan males på eksisterende felger. Motorsykkel felger kan enten være fast eller snakket, og mens solid felger gir et større område som å male, både kan enkelt gjøres for å reflektere personligheten til motorsykkelen eieren. Maleri motorsykkel felger er en enkel prosess, som ikke krever spesialisert kunnskap eller teknisk utstyr. Du trenger
Aerosol hjulet frakk
Aerosol hjulet maling
Paint stripper
Rag
Paint tape
Brush
Vis flere instruksjoner
1

tømme dekkene og fjern felger fra motorsykkelen. Flytt felgene en god avstand fra sykkelen, slik at ingen av malingen blir på kroppen av sykkelen.
2

Rengjør felger med en fuktig klut, for å fjerne skitt og fett. Fjern eventuell maling allerede på felger med en malingsfjerner. Etter bruk av malingsfjerner, tørk med klut, og la tørke.
3

Bestem på design du ønsker å male. Noen ideer inkluderer flammer, mønstre eller alle én farge. Bruk maling tape til å dekke det området du ikke ønsker å bli malt.
4

Spray maling på felgen, og la det tørke med maling tape fortsatt på. Når dette har tørket, fjerner maling tape, og gjenta prosessen, plassere tape i de områdene som skal beskyttes. Vent til hver ny farge tørke grundig før hellakkering for å unngå miksing.
5

Vent til den endelige fargen til tørk, og ta opp eventuelle områder ved hjelp av pensel. Når dette har tørket, sprayer hjulet strøk for å forsegle i fargen. Vent til dette tørke i rundt 24 timer før reattaching til sykkelen. Polere felger, og fest dem til sykkelen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109368.html

Previous:
Next:

motorsykler