Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Harley-Davidson Sportster Motorsykkel

Endre Harley-Davidson Sportster motor olje på en jevnlig basis er avgjørende for dens videre drift. Faktisk anbefaler Harley-Davidson at oljen skiftes hver 2500 miles. Hvis venstre ukontrollert, vil motorens olje dårligere og mister sine smørende egenskaper, som fører til for tidlig svikt i V-twin-motor interne komponenter. Heldigvis, endre en Sportster olje er ukomplisert, siden motorolje er holdt i en separat oljetank under rytterens sete, og krever bare en håndfull verktøy. Du trenger
Motorsykkel stå eller løfte
bunnpannen
flat skrutrekker
Håndklær
remskiveverktøy
oljefilter
Motorolje
trakt

Vis mer Instruksjoner
en

Plasser motorsykkelen på et stativ eller løfte å holde den oppreist. Ta av oljepåfyllingslokket fra oljetanken.
2

Finn olje avløpsslangen på venstre side av motorsykkelens ramme og plassere en bunnpannen under den. Fjern slangen fra rammen, med en flat skrutrekker til å løsne slangeklemme, og la oljen renne ned i bunnpannen. Tilbake dreneringsslangen til sitt festepunkt på rammen når oljen er stanset drypper. Stram slangeklemme med en flat skrutrekker. Tørk bort eventuelt oljesøl med et håndkle.
3

Place bunnpannen under oljefilteret på forsiden av motoren. Løsne oljefilteret med en remskiveverktøy deretter skru den for hånd. La noen gjenværende oljen renne ned i bunnpannen.
4

Forbered nye oljefilteret ved å fylle den med frisk motorolje. Spre et jevnt lag av olje rundt filterets parring området for å skape en sterk forsegling mellom filteret og motoren. Skru oljefilteret på motoren for hånd til den sitter mot motoren. Vri oljefilteret en ekstra kvart omdreining for å feste den til motoren. Tørk bort eventuelt oljesøl med et håndkle.
5

Legg til opptil tre qts. av ny motorolje inn i oljetanken. Hvis det er nødvendig, plasser en trakt inn i oljetanken er filler hals for å hindre søl. Tørk bort eventuelt oljesøl med et håndkle og erstatte oljepåfyllingslokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107031.html

Previous:
Next:

motorsykler