Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere Motorsykkel Chain Tension

Motorsykkel kjedene fører kraften fra motoren til bakhjulet. Dette er en viktig funksjon, derfor riktig kjeden omsorg og justering er avgjørende for å sikre den sikreste kjøreopplevelsen. Kjedene bør undersøkes omtrent en gang hver 600 miles. Dette kjørelengde kan variere mellom motorsyklister avhengig av dine typiske nivåer av akselerasjon og retardasjon under kjøring. Jevnlig ettersyn lar deg overvåke statusen av kjedene tett, noe som gjør det lettere å kunne justere din kjeder som nødvendig for å oppfylle produsentens spesifikasjoner. Du trenger
Swing arm stativ
skiftenøkler
unbrakonøkkel satt
8 mm unbrakonøkkel
Bruksanvisning for din motorsykkel
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Legg motorsykkel på svingarmen stand. Løsne aksel mutteren med en fastnøkkel.
2

Juster bakhjulet i svingarmen stand.
3

Finn de to justeringsmutterne som sitter på ende av den bakre aksel på hver side av svingearmen. Sett en umbraconøkkel i hver mutter og slå dem både en kvart omdreining med klokken samtidig for å sikre bakhjulet forblir på linje hele kjeden justering prosessen.
4

Se gjennom brukerhåndboken for å finne ut riktig mengde slakk til å forlate i kjeden.
5

Bruk målebånd for å kontrollere at kjedet faller innenfor det akseptable slakk ved å skyve den opp så langt det går, og deretter ned så langt det går og måle avstanden mellom to punkter
6

sette inn 8 mm unbrakonøkkel mellom kjedet og tannhjulet på bakhjulet.
7

Roter bakhjulet unna du å stramme kjedet og ta ut for mye slakk.
8

Gå til venstre side av motorsykkelen. Mål avstanden mellom akselen bolten på bakakselen og bolten som holder svingarmen på motorsykkelen. Gjenta dette for de resterende side og kontrollere at målingene er en eksakt match.
9

Sett inn 8 mm unbrakonøkkel i mellom kjedet og tannhjulet på bakhjulet, og drei hjulet tilbake for å stramme kjettingen. Stram bakakselen med skiftenøkkel.
10

Spinn hjulet fritt og bruke målebånd for å sjekke hvor mye slakk ved å måle den høyeste og laveste punkt kjeden kommer på forskjellige tilfeldige punkter som du slår hjulet. Målingene du får skal falle innenfor produsentens anbefalinger beskrevet i bruksanvisningen for det akseptable mengden slakk i kjedet ditt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107760.html

Previous:
Next:

motorsykler