Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Lavere en Suzuki SV650

The Suzuki SV650 er en japansk motorsykkel som er populær blant entusiaster som spenner fra nye ryttere til amatør syklistene. Den SV650 har blitt produsert siden 1999 og ble betydelig pusset opp i 2003. Suzuki Gladius, drevet av den samme V-twin motor, ble innført i 2009 til slutt erstatte SV650. Den SV650 er fortsatt en svært populær sykkel skyldes i stor del til den relativt lille størrelsen og lav setehøyde, men også takket være en potent motor som produserer sjenerøse dreiemoment. Men mange ryttere fortsatt finne høyden på SV650 problematisk og ønsker å redusere sine motorsykler for en mer behagelig kjøreopplevelse. Du trenger
Automotive verktøy
Motorsykkel stands eller heise
Nøyaktig måleverktøy
Møbeltapetsering stiftemaskin
Barberblad
Vis flere instruksjoner
Senking av Seat

en

Skaff en lavere, ettermarkedet sete for SV650 din. Det er noen få selskaper, inkludert Suzuki, som tilbyr en lavere profil sete. Dette er den enkleste måten å gi deg en lavere stilling, slik at du kan nå bakken og har mer stabilitet når man rir.
2

Fjern stiftene fra setet og fjerne trekket, hvis du ønsker å endre aksjen sete selv.
3

Shave skummet av setet med et verktøy kniv eller andre cutting redskap. Sørg for at du fjerner et svært tynt, jevnt lag av skum, slik at det er nok støtte igjen på setet.
4

Fest trekket til setet og fest den med stifter på undersiden av setet. Ta motorsykkelen for en prøvetur og finne ut om du har fjernet nok skum.
Justering av oppheng foran og bak
5

Hev motorsykkel med motorsykkel stands eller en talje for å fjerne vekten av oppheng foran og bak.
6

Løsne forgaffelen trippel tre bolter og gaffel klemmer for å justere gaffelhøyde. Nøyaktige målinger er nødvendig, og begge gaflene må senkes med samme beløp. Videre sørge for at den bakre fjæringen er senket med samme beløp som front for å bevare suspensjon balanse tiltenkt av ingeniørene hos Suzuki.
7

Stram boltene som holder forgaffel i henhold til den dreiemomentverdier gitt i butikken manual for Suzuki SV650. Kontroller dine målinger for å være sikker på at du har senket hjuloppheng foran med samme beløp.
8

Skaffe senke koblinger fra en deler butikken for bakhjulsopphenget justering. Lengre låring lenker vil redusere høyden på bakhjulsopphenget, kortere linker vil heve bakhjulsoppheng høyde
9

erstatte aksjen suspensjon lenker med ettermarkedet lenker, være sikker på å re-moment boltene til. verdiene oppført i repair manual. Kontrolere de fremre og bakre hjuloppheng målinger for å være sikker på at du har senket begge suspensjoner likt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110921.html

Previous:
Next:

motorsykler