Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Jeg byttet batteriet og tennplugger Men min Yamaha Virago fremdeles ikke starter

Du har endret tennpluggene og erstattet batteriet og håper å ta Virago for en snurr når plutselig alle spill av. Din sykkel vil ikke starte. Motorsykkelen trenger tre ting for å starte: gnist, drivstoff og luft. Tar en rekke trinn kan hjelpe deg med å løse noen enkle spørsmål. Ofte problemer med å starte en motorsykkel motor kan rettes raskt og enkelt. Du trenger
Eiers heftet
Tools
Vis flere instruksjoner
en

Følg prosedyrene i brukerhåndboken for hvordan du starter motoren. Sjekk om sykkelen har drivstoff. Kontroller petcock og juster om nødvendig. Kontroller stativ og annen sikkerhet start funksjonen. Er nøkkelen i tenningen med sykkelen i nøytral?
2

Sjekk om batteriet er ladet. Ofte nye batterier krever lading før du kan starte bilen. Kontroller batteri kabler og tilkoblinger, og lade batteriet om nødvendig.
3

Bruk choke når du starter en sykkel som ikke har blitt ridd på en stund. Vær forsiktig så du ikke å oversvømme motoren. Hvis det ikke starter, vent et par minutter og prøv igjen.
4

Sjekk tennpluggene igjen. De kan være bra, men ikke riktig installert.
5

Kontroller sikringene. Hvis du blåser ut en sikring rett etter å ha skiftet en, kan problemet være en kortslutning i ledningene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110317.html

Previous:
Next:

motorsykler