Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endrer jeg Fork Seals på en motorsykkel?

Gaffelen sel på en motorsykkel er plassert i midten av hver gaffel der øvre gaffel møter lavere gaffel. Selene holde gaffelen oljen inne i gaffelen, slik at gaffelen komprimere mens du rir din motorsykkel. Hvis tetningene lekker eller er skadet gaflene ikke vil fungere ordentlig, setter deg i alvorlig fare mens du sykler. Du trenger
Motorsykkel jack
Wrench
Hammer
unbrakonøkkel
Drensvannsoppsamler
flat skrutrekker
Nye gaffel sel
Vis flere instruksjoner

en

Place motorsykkelen jekken under motorblokken og heve motorsykkel utenfor bakken.
2

Fjern den fremre dekkets aksel sikre mutteren med fastnøkkel. Hamre ut akselen og trekk forhjulet utenfor rammen.
3

Løsne gaffel sikre klemmer på toppen av sykkelstyre ved hjelp av store unbrakonøkkel. Så snart klemmene er løse, trekker gaffelen av rammen. Legge gaffel på en polstret overflate.
4

Plasser gaffel i en renne pannen og skru av lokket på mutteren fra bunnen av gaffelen. Tømme gaffel olje i avløpet pannen. Bruk flat skrutrekker for å lirke gaffel forseglingen av gaffelen. Trekk gaffel forsegle gaffel til toppen og ta det av.
5

Skyv den nye gaffelen tetningen på gaffel og ned til gaffelen segl montering. Trykk ned på gaffelen segl inntil ny gaffel segl låses på plass. Erstatte gaffel til sykkelstyre. Trekk til sikring klemmer. Sett på forhjulet til rammen. Sett på akselen til dekket. Skru den sikre mutteren på akselen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106859.html

Previous:
Next:

motorsykler