Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en CBR 1000 Dynamo Cover

Din Honda CBR 1000 er avhengig av en dynamo til å generere en elektrisk strøm som lader opp motorsykkelens batteri. Montert på den venstre side av motoren, er den dynamoen skjult bak et deksel for å beskytte den mot skade i en lavhastighets lysbilde. Fjerne dekselet i seg selv er ikke komplisert, men oppgaven kaller for fjerning av CBR er fairings før begynnelsen. Det er noen forskjeller mellom prosedyrene for en CBR1000F og en nyere CBR1000RR, men det bør ikke være et problem for de fleste CBR eiere å oppnå. Du trenger
4 mm unbrakonøkkel Side 8 - og 10 mm-uttak
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
1987-1999 CBR1000F 218

1

Trekk plast trimme klipp ut av øvre kåpe nederste panel og Underkåpen V-panel. Dette vil skille Underkåpen inn i to ruter, en på hver side av motorsykkelen.
2

Skru venstre Underkåpen panelets bolter, med en 4-mm unbrakonøkkel og en 10-mm-kontakten . Trekk venstre Underkåpen panel bort fra motorsykkelen for å få tilgang dynamoen dekselet.
3

Følg dynamoen dekselets ledninger til kontakten, plassert i nærheten av motorsykkelens venstre ramme jernbane og bensintank. Trekk ut kontakten fra motorsykkelens ledningsnett.
4

inn en bunnpannen under dynamo dekselet på venstre side av motoren. Skru alle tre av dynamoen dekselets festebolter, ved hjelp av en 10-mm-kontakten.
5

Trekk dekselet delvis ut av motoren og la noe olje fanget i dekselet for å tappe inn i bunnpannen. Ta av dekselet helt når oljen er tappet helt.
2004 og nyere CBR1000RR
6

Skru den nedre kåpe er bolter fra begge sider av motorsykkel, ved hjelp av en 4 -mm unbrakonøkkel. Senk kåpen til bakken og skyv den ut fra under motorsykkelen.
7

inn en bunnpannen under dynamo dekselet på venstre side av motoren. Skru alle åtte av dynamoen dekselets festebolter, ved hjelp av en 8-mm-kontakten.
8

Trekk dynamo dekselet delvis ut av motoren og la noen fanget olje renne inn i bunnpannen. Fjern dynamo dekselet helt når oljen er drenert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110162.html

Previous:
Next:

motorsykler