Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fikse en Broken Motorsykkel Clutch kabel

Å kjøre en motorsykkel krever skifte gir hele tiden, og dette gjøres ved å engasjere clutchen. Hvis du finner deg selv med en ødelagt clutch kabel, må du bytte den så snart som mulig. For å hindre alvorlig skade på tannhjul, holde et øye for slitasje før kabelen helt bryter. Du trenger
Wrench
Socket satt
Drill
Glidemiddel
Clutch kabel fett
Vis flere instruksjoner
en

Finn kabelen festet til håndtaket for på styret, vanligvis på venstre side. Løsne justeringsskruen hele veien med hjulet eller med en skiftenøkkel.
2

Skru av mutteren og fjern forsiktig løs fra huset.
3

Følg kabelen og lokalisere hvor den kommer inn i koplingen på kroppen av motorsykkelen. Skru mutteren der, og fortsett å løsne kabelen. Følg kabelen opp kroppen av sykkelen på styret, fjerne noen deksler, etuier eller andre deler av kroppen av motorsykkelen som er i veien. Bruk en drill, stikkontakter og smøremiddel når det er nødvendig å fjerne deler.
4

Fest den nye kabelen til clutch håndtaket ved å stramme ned til mutteren. Installere den nye kabelen langs den samme veien den gamle løp, og fest den til kontakten på clutchen.
5

Påfør clutch kabel fett på hele kabelen.
6

Rearrach noen deler som ble fjernet fra sykkelen under installasjonen. Stram justeringsskruen på clutch håndtaket for å bruke riktig mengde spenning til den nye kabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107215.html

Previous:
Next:

motorsykler