Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire en 12 Volt tilbehørskontakt på en Yamaha Royal Star Motorsykkel

tolv volts elektrisk tilbehør stikkontakter er montert på Royal Star styret dashbordet eller et sted på rammen. Tilbehør stikkontakter kan gi strøm til nyttige ting som for eksempel GPS, oppvarmede ridning dresser og selv en virkelig vindtett lettere. De ledninger som mater uttak må være dimensjonert for å bære den strøm trekning av anordningen som er ment å bli brukt med den. Du trenger:
mekaniker verktøy
Butikk filler
Wood blokk
Sized ledning (rød og svart)
Wire kutter /strippere
Terminal kit
Terminal crimpers
Silicon-fylt rumpe skjøter
Vis flere instruksjoner
en

montere uttak på ønsket sted. Fest den med monteringssettet som følger med kontakten. Prøv å plassere den slik at den vil bli skjermet fra direkte nedbør i hvile og under kjøring.
2

Fjern drivstofftanken beslag bolter med en stuss og skralle, deretter heve bensintanken litt å utsette Ryggraden av rammen. Blokkere tanken opp med en tre blokk, kile eller klump av ren butikk filler.
3

Lay de røde og svarte ledningene fra batteripolene langs de viktigste ledningsnettet til tilbehøret kontakten. Zip-binde ledningene på plass.
4

Kutt ledningene til lengde med knivene. Strippe den siste 1/4 tommers av isolasjon av av endene av wire.
5

Crimp en ring terminal på batteriet slutten av begge ledningene. Crimp en rumpe spleise på socket enden av hver ledning og skjøte dem til sine respektive strømledningene på sokkelen. Bruke silisium fylt, vått vær rumpe skjøter for å beskytte tilkoblingen fra eksponering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106701.html

Previous:
Next:

motorsykler