Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Rust Fra Motorsykkel Bremseskiver

Rust er en av de verste fire brev ord i en motorsyklist vokabular. Selv om noen ryttere kan være heldig nok til å leve og ri i et område som ikke lett fremme oksidering, er realiteten at rust kan og vil skje. En av de første komponentene på en motorsykkel å vise tegn på oksydasjon er de bremseskiver. Mesteparten av rust som dannes på rotorene kan fjernes bare ved å sykle og bremsing normalt. Men å fjerne rust som dannes på kantene og andre steder bremseklossene kan ikke nå krever litt mer innsats. Du trenger
Scotchbrite (grønn) eller stålull
Dish såpe
Vann (eller denaturert alkohol)
Brake renere
Rags
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

Rengjør bremsekalipere ved å spraye lett med brems renere. Tørk umiddelbart bort støvsugeren med en fille for å fjerne skitt og olje oppbygging.
2

Rengjør kantene på rotoren ved å etterforske lett med Scotchbrite. Når kanten er ren, skrubbe den indre sentrum av rotoren med Scotchbrite. Arbeid forsiktig for å unngå riper i finish på den indre hub.
3

Forbered en løsning av mild oppvaskmiddel og vann og gjelder for rotoren med en ren, myk klut. Skyll løsningen bort med rent vann eller denaturert alkohol, tørk med en egen ren fille.
4

Gjenta prosessen for å rense den andre rotoren.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106559.html

Previous:
Next:

motorsykler