Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY Motorsykkel Koppholdere

Mens motorsykler ikke har de samme luksusen som biler, de kan ha en rekke ulike tilbehør installert for å gi syklister alt de kan ønske mens du er på veien. En av disse tilbehør er en koppholder for en drink, slik at motorsyklister ikke blir nødt til å stoppe sin sykkel hver gang de blir ristet på veien. Mens du kan kjøpe disse koppholdere som skal installeres på din motorsykkelens styre eller kroppen av sykkelen, kan du også enkelt lage dem selv. Du trenger
Metal Ring
Metal Mesh
Metal Screw
Drill
skrutrekker
MIG Sveiser
Vis flere instruksjoner
1 < p> Søk etter eller sveise en metallring som er dimensjonert for å passe den gjennomsnittlige papp eller pint glass. Bruk et tynt stykke aluminium eller stål som du kan vikle uten hjelp av en maskin og sveise sammen i den ene enden. For å finne en metallring, gå til en metall butikk eller scrapyard å se hva metallringer de kan ha på hånden.
2

Bor samme størrelse hull i kroppen eller på styret og metallringen du har bare gjort for koppholderen. Dette hullet skal være på størrelse med en større metall skrue som du vil bruke for å sikre metallring til sykkelen selv.
3

Wrap smidig wire rundt metall koppholder ring, støping det inn i form av bunnen av en kopp drikke eller glass. Kantene av denne maske kan bøyes for å passe sikkert over kanten av metallringen eller viklet rundt og er sveiset til seg selv med MIG-sveising.
4.

Put skruen, med en mutter, via hullet i ringen og installere det på motorsykkelen. Skru både skruen og mutteren gjennom ringen og inn i motorsykkel. Når både skruen og mutteren er strammet, kan du bruke MIG sveiser til sikring mutteren og skru sammen. Imidlertid kan det være vanskelig å gå av sykkelen hvis du gjør dette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109584.html

Previous:
Next:

motorsykler