Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en oljekjøler på en motorsykkel

Hest motorsykkelen under de varme sommermånedene kan ha en negativ effekt på din sykkel, en som kunne gå stort sett ubemerket før det blir et problem. De høye temperaturene zappe tilsetningsstoffer i olje, og dermed redusere motorens generelle ytelsen og effektiviteten. For å rette på dette problemet, kan det være lurt å vurdere å installere en oljekjøler å hjelpe regulere motorens temperatur, og sørge for at den opprettholder en driftstemperatur på rundt 220 grader. Instruksjoner
en

Slå av tenningen. Monter kjøligere kit langs venstre ramme underrøret, der det ikke forstyrrer med fotpedal. For å gjøre dette, skyver et par klemmer rundt underrøret, og stram de to festebolter til å feste kjøligere.
2

Fjern filteret adapter ved å skru de fem allen skruer, skyv dryppformen under sykkelen for å samle opp oljen dryppe. Separer adapteren inn i to deler.
3

Monter tilbake halvparten av adapteren på oljefilteret flens, og pass på å sikre olje-linjer på forhånd. Plasser pakningen på fremre halvdel av adapteren, og koble den til baksiden halvparten. Installere ferdigmontert oljekjøler med enhetens festeskruer.
4

Bytt ut den originale filter med en erstatning, deretter fylle det omtrent halvveis før du monterer den til adapteren. Skjær kortets to slanger, og feste dem til oljekjøler med slangeklemmer.
5

Kontroller at alle beslag er sikker, kjør motoren og inspisere kulere for eventuelle lekkasjer. Slå av motoren og oljetanken til om lag 3 1/2 liter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108716.html

Previous:
Next:

motorsykler